Kommentit (1)

Vierailija

suomalainen vanhan ajan ruoka oli kasviksia kypsana.salaattina keitetty punajuuri,porkkana ja peruna tosin sipuli tuoreena.voisin sanoa heti lonkalta juuri tata myos itamaissa tunnettua yhdistelmaa erityisesti terveyteen vaikuttavaksi.mutta miksi asiasta ei puhuta suoraan kuluttajalta.siksi ettei teollisuus saa rahaa ja mainetta koska moni ihminen kasvattaisi kuitenkin ihan itse vihanneksensa ja peunansa.siita ei hyotyny maatalouden ns.etujarjestot. joten nyt kaikki uusiksi.on hyvaa tietellinen tutkimus ja kehitys mutta vanhastaan tiedetyt melkein kokonaan hukkaaminen on puhtaasti jarjen vastaista.meilta puuttuu rohkeus menna eteenpain aina vaan odotellaan jenkkilan tutkimuksia...ollaanhan myos jenkkilassa jaljessa...(se ihmisten elama kaytannossa) jenkkilasta tuodaan vain jokin osatieto kuin se olisi koko totuus ja kaikkien malli.suomessa olisi todella paljon nutraseutical ja funktionaalista ruokaa joten kauhotaaan vain perinneruokia lautaselle hyvalla omallatunnolla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat