Treenaa itsesi itsevarmaksi

Itsevarmuus tarkoittaa muutakin kuin rohkeutta julistaa mielipiteitään. Aidosti varma ihminen voi keskittyä toisten kuuntelemiseen, sillä hänen energiansa ei kulu itsensä tarkkailuun. Jos varmuus ei ole luontaista, sen voi opetella. Ihan ensiksi käännä katse pois itsesestäsi.Lue koko juttu

Treenaa itsesi itsevarmaksi

Kommentit (4)

Kiitos ehkä onnistun vielä nujertamaan epämiellyttävän epävarmuuteni, joka on rajoittanut elämääni jo ihan liian paljon...

  • ylös 36
  • alas 11

Kaksi eri asiaa olla itsevarma ja käyttäytyä itsevarmasti. Tunne monta jotka näyttävät ulospäin itsevarmalta, mutta omaavat huonon itsetunnon. Ihmiset vaan käsittelee sen eri tavalla. Mutta fyysinen/ulkonäkö on iso osa sitä, ja siitä hyvä aloittaa. 

  • ylös 24
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Haist vittu

Tyhmä artikkeli. Ekassa osassa oletetaan, että epävarmuus onkin vain jokin käytännön ongelma, jonka voi ratkaista noin vain. Miksei kerrota mitään siitä, että mitäpä sitten pitää tehdä, jos se ei olekaan käytännön ongelma, vaan esimerkiksi narsistisen vanhemman aiheuttama itsetunnon tuho? Täysin tarpeeton mutta silti mahdoton yksin korjata. Haistakaa paska tällaisesta pelleilystä, ei auta oikeasti epävarmoja yhtään.

Epävarma ihminen

Kiitos paljon! Tämä artikkeli auttaa minua paljon ja meistä kaikista tämän lukeneesta tulee toivottavasti itsevarmempia! Ei mikään tapahdu päivässä, mutta opettelen tällä hetkellä itsevarmaksi ja tämä on yksi tärkeimmistä eväistä. :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat