Hormonit tekevät naisen

Nainen pyörii koko ikänsä hormonihyrrässä. Estrogeenin lisäksi moni muukin hormoni heiluttaa naisen mieltä ja kehoa. Onneksi mielihyvähormoneja voi keräillä.Lue koko juttu

Hormonit tekevät naisen

Kommentit (4)

Miksi aina yleistetään etteivät naiset halua seksiä? Sitten kun on nainen joka tykkää seksistä, miehet juoksee kauhuissaan karkuun, koska eihän naisten kuulu tykätä seksistä! Lopettakaa tämä paskan puhuminen, etteivät naiset halua seksiä.Tervettä naista huvittaa yleensä aina, kun seura vaan on oikeaa.

Ne jotka ovat miehensä kanssa jostain muusta syystä, katsokoot peiliin ja katukoot hiljaa. Ja erotkoot. Ettei tarvitse haluttomuudella pilata meidän elämäniloistenkin elämää.

  • ylös 102
  • alas 39
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pms-masentuja

Jurppii tuo vinkki, että kannattaa harrastaa seksiä koska se lievittää pms-oireita, mutta pms-oireissa piehtaroivaa vastentahtoisesti sinkkua masentaa ihan kylliksi kumppanittomuus ilman tällaisia vinkkejäkin. Ja pms-oireista kärsivä sinkku tuntee olonsa niin kurjaksi ja rumaksi turvotuksineen, finneineen jne. ettei todellakaan tee mieli edes yrittää pokailla ketään, itsetunto on nollissa. Sitten taas ovulaation aikaan voi tuntea itsensä kauniiksi ja viehättävksi. 

  • ylös 14
  • alas 10
Vierailija

Seksiä voi harrastaa ilman miestäkin, senkun vain hyväilee itse. Minua harmittaa että naisen hormoneista ei ikinä kerrota miten hieno asia ne ovat. Miten upealta tuntuu olla kiimainen ja energinen. En suosittele pillereitä kenellekään. Ainakin ennen ne heikensivät haluja.

  • ylös 12
  • alas 10

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat