Hapottoman mahan hoito?

Kommentit (5)

ravinto

Suolahappo esisulattaa (denaturoi) ruokamassan, jolloin haiman entsyymit pystyvät paremmin pilkkomaan ruoka-aineet. Suolahappoa tarvitaan todellakin muuhunkin kuin B12-vitamiinin imeytymiseen. Olen nähnyt selkeän eron ruokamassan rakenteessa avannepotilailla, jotka ovat alkaneet käyttää happosalpaajia, ruoka tulee ulos lähes sulamattomana. Hieman kaipaisin parempaa asiantuntemusta ravitsemustieteiden professorilta.

suolahapon käyttäjä

No huhheijaa mitä soopaa! Miten näin tietämätön ihminen voi olla professori. "Kun olin nuori lääkäri, hapotonta mahaa hoidettiin yleisesti suolahappovalmisteilla. Sittemmin todettiin, että siitä ei ole mitään hyötyä. Ensinnäkin, valmisteet eivät pysty nostamaan mahan happoisuutta lähellekään terveen mahan tasoa. Toiseksi, hoitoon ei yleensä ole aihetta, sillä hapoton maha ei tavallisesti mitenkään vaivaa." AI EI MITENKÄÄN VAIVAA??? EI RUOKA SULA ILMAN SUOLAHAPPOA. YKSI YLEISIMMISTÄ SYISTÄ MIKÄ AIHEUTTAA IHMISILLE ERINÄISIÄ ONGELMIA JA SAIRAUKSIA, olen työssänikin tämän todennut ja itsekin kärsin hapottomasta mahasta, korjaan; kärsin ennen, mutta enää en joudu kärsimään koska käytän suolahappolisää. Pulassa olisin jos luottaisin tämänkaltaisiin ns. "asiantuntijoihin". mutta eipä ihmisiä koitetakaan oikeasti parantaa, lisää vaan sairauksia tietää lisää rahaa lääketeollisuudelle ;)

Nimim.

Helppo todeta, että hapoton maha ei mitenkään oireile, jos ei itse kärsi sen aiheuttamista vaivoista. Refluksioireiden, ilmavaivojen ja erilaisten ruuansulatusvaivojen lisäksi esim. raudan ja b12 vitamiinin puute voi johtua hapottomasta mahasta. Ja varmasti pidemmän päälle moni muukin vaiva, koska mahahapolla on ihan tehtävänsä ruuansulatuksessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat