Kiellettyjä ruoka-aineita ei ole

Kiellettyjä ruoka-aineita ei ole

Kiellettyjä ruoka-aineita ei ole, kunhan muistat kohtuuden. Siksi myös kaakao, kahvi, avokado, banaani, kasvirasva ja äyriäiset on päästetty pannasta.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Kevytlevitteistä toista mieltä. Tee koe. Hautaa syksyllä erillisiin maakuoppiin paketillinen voita ja paketillinen kevytlevitettä. Katso keväällä, mitä tapahtui.

Voita et enää löydä, mutta kevytlevite on jäljellä. Näin käy myös kehossa.

Kevytlevitteiden säilöntäaine Omega 6, hioo verisuonten sisäseinät kuin hiekkapaperi, aiheuttaen tulehduksen, johon kalkin on helppo kerääntyä.

Suonet ovat siis kalkkeutuneet, eivät rasvoittuneet.

Kuuleppas kirjoittaja Kati Haapakoski.

Avocadossa on kaliumia 60 % enemmän kuin banaanissa, joten tarkastappa tietosi ennen kirjoittelua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noh siinä Pohjois-Karjala projektissa ylistettiin vaan virheellisesti eläinrasvaa, jonka takia syömme ittemme hengiltä margariinilla ja muilla prosessoiduilla mömmörasvoilla, vaikka todellisuudessa Pohjois-Karjala projektissa tehtiin paljon muutoksia. Näitä muutoksia tehtiin koko Euroopassa Yhdysvaltoja myöten ja ihmiset tervehtyivät. Näistä muista muutoksista on vaiettu tähän päivään asti ja vaietaan edelleen?

http://personal.inet.fi/koti/remeli/margariinit.htm

kohtuus

Kun kaikkea syö kohtuudella ja monipuolisesti niin hyvä tulee, sanoo 92v äitini, joka ei ole ikinä onneksi lääkkeitä tarvinnut. Vieläkin virkeä sekä psyykkisesti, että fyysisesti. Juomaksi huuperin kaljaa, yhtä kuin vesi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat