Nämä luontaislääkkeet auttavat oikeasti

Oletko pitänyt luontaislääkkeitä hölynpölynä, joihin uskovat vain viherpiipertäjät? Unohda ennakkoluulot ja tutustu ainakin näihin ravintolisiin, joista on tutkitustikin hyötyä terveydelle.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Probiootit eivät sovi kaikille. Pieni osa ihmisistä hyötyy niistä selvästi, enemmistölle niistä ei liene suurta haittaa, mutta joukolle ihmisiä ne ovat suorastaan vakavasti haitallisia. Näillä viimeksi mainituilla oma suoliston bakteeritasapaino on hyvä ja häiriintyy näistä ulkoisista tekijöistä.

 

Glukasamiini todettiin juuri täysin tehottomaksi isossa yhdysvaltalaistutkimuksessa.

Jokohan kohta tulee aika, jolloin toimittajatkin oppivat että ei ole olemassa luontaislääkkeitä. On olemassa ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Molemmilla on erilainen käyttötarkoitus. Rohdosvalmisteita säädellään lääkelain puitteissa ja ravintolisiä elintarvikelainsäädännöllä. Ravintolisillä käsittääkseni hoidetaan terveyttä ja pyritään ennaltaehkäisyyn. Rohdosvalmisteilla hoidetaan pieniä ja lieviä vaivoja. Tämä tarkennus on tarpeen, jotta ymmärretään asettaa tehonäyttö oikeisiin mittoihin ja tarkastellaan tuotteita suhteutettuna niiden käyttötarkoitukseen.

Mielipide

Itse en juurikaan käytä ravintolisiä, paitsi D-vitamiini, kalcium. Kaikki muu tulee monipuolisesta ruoasta. Luontaistuotteita en käytä. Olen mielestäni terve.
Tiedän ihmisen, joka uskoo fanaattisesti luontaistuotteisiin ja käyttää myös niitä. Mutta terveeksi en voi häntä sanoa.
Saattaahan se olla ettei ne kaikille tehoa. Mutta liikaa niitä mainostetaan, siihen nähden mitä hyötyä niistä on ihmiselle.

Järkipäähän

Hei, mielestäni ennen kuin  ryhtyy luontaistuotteitten käyttäjäksi , olisi hyvä tarkastella omaa ravinnnon syömistään. Lääkäri Heikkilä ( se poikkitieteelllinen ) on useasti oikeassa väitteissään: esim. " sokeri ja vilja tappavat ihmisen aivot" . Siirtymällä syömään oikeaa ruokaa ( siis pois; sokerit eri muodoissaan , vilja eri muodoissaan, punainen liha, maito ) tuskin tarvitsee ravintolisiä, koska kehon saa kaiken oikeasta ravinnosta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat