Kommentit (4)

Voiko syynä olla heikko sydän tms., että nestettä kertyisi kroppaan ja sitten yöllä se päätyisi rakkoon? Olen itse huomannut, että selällään nukkuessa rakko hälyttää virtsaamistarpeesta herkemmin kuin jos nukkuu kyljellään.

Minua ihmetyttää se, kuinka heikko tietämys lääkäreillä on tästä aiheesta. Kommentteja, joihin olen itse törmännyt: koeta pidättää pissaa; suosittelen ottamaan illalla nesteenpoistolääkettä; ei kai sellaista sairautta kuin vesitystauti ole edes olemassa. Jos on, niin siitä käytetään varmaan jotain toista nimeä.

Kun potilas useita kertoja päivässä pidättää virtsaa karkaamasta, niin lantionpohjan lihasten jumppaamiseen kehoittaminen tuntuu suoranaiselta v...lulta. Miksi Suomessa sairauden kuin sairauden hoito on niin nihkeää verrattuna muihin Euroopan maihin? Kun kerran botuliini toimii, miksei sitä käytetä. Ennemmin juoksutetaan potilasta vuositolkulla lääkärissä ja ratkaisuksi tarjotaan nesteenpoistolääkettä tai lääkettä joka tuhoaa hampaat, kuivattaa silmät ja ummettaa. Onko tästä järki kaukana? On.

 

  • ylös 33
  • alas 34
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Uniapneetikko

Yövirtsaisuuden, johon liittyy voimakasta päiväväsymystä, yleinen syy on uniapnea.

  • ylös 15
  • alas 6
Vierailija

Raudanpuute aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia. Eläkeläisenä kuulut riskiryhmään, ferritiini tulisi mittauttaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat