Kommentit (4)

Minulle on tämä toimenpide tehty alkukesästä 2014. Flimmeriä ei saatu kokonaan parannettua, mutta nyt pysyvät kohtaukset poissa lääkityksen avulla. Sydän vain ei kestä yhtään stressiä vaan alkaa hakata 90-100 lyöntiä minuutissa, samoin lisälyöntejä esiintyy stressissä. Maaliskuussa 2015 minulla on soittoaika sydänlääkärilleni ja keskustelemme tästä tilanteesta ja siitä voidaanko minulle tehdä ablaatio uudestaan vai pitääkö minun jäädä työelämästä jo pois, kun en sydän ei kestä kiihkeätä työrytmiä.

  • ylös 38
  • alas 33

minulle tehtiin ablaatio tammikuussa 2015 ja operaatioon meneminen oli paras ratkaisu ikinä. Kärsin svt rytmihäiriöistä, kohtauksia oli usein neljä kertaa viikossa. Kohtaukset rajoittivat elämääni hurjasti, olin kokoajan väsynyt, rytmiä jouduttiin kääntää lääkkeellä kaksikin kertaa viikossa välillä. Ablaation jälkeen kaikki oireet loppuivat. 5 kuukautta on kulunut ablaatiosta, eikä rytmihäiriöitä ole tullut. Itse operaatio oli mielestäni jännittävä, kovin suurta kipua en kuitenkaan tuntenut.

  • ylös 36
  • alas 43
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hapa67

Minulle on tehty ablaatio kaksi kertaa ensin Meilahdessa 2014 kesäkuussa jäädytys menetelmällä joka ei tuonut toivottua tulosta vaan häiriöt palasivat puolen vuoden päästä toimenpiteestä. Toinen ablaatio tehtiin Lahdessa 2015 marraskuussa polttamalla jolla saatiin parempia tuloksia häiriöt pysyivät satunnaisia lenkin aikana tulevia piikkejä lähes kaikki pois. Nyt häiriöt ovat palanneet ja niitä tulee useita päivittäin kesto aina 10 min-useampaan tuntiin! Olen Lahteen kolmanteen ablaatioon jonossa joka on tarkoitus tehdä jäädytys menetelmällä. Onko täällä ketää jolle tuo ablaatio olisi tehty 3 krt tai enemmän? Olisin kiinnostunut tuloksista kiitos

Hapa67

  • ylös 7
  • alas 14
Vierailija

Mulla rytmihäiriöt kiusanneet, varmaan 7-8 vuoden ajan. 3 kertaa käännetty kerran epäonnistunut. Nyt ollut veren ohennuslääke pari vuotta. Väsymys yllättää aina vähän väliä, ei taho päästä nukkuun, kun läpättää.. Kun jotain liikuntaa yrittää tehä hengästyy ja sydän lyö niin.. Nyt ablaatioon menossa kuukauden päästä, vähän pelottaa minkähänlaine on?

  • ylös 10
  • alas 8

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat