Kommentit (2)

Vierailija

Minulle kirjoitettiin että polyypit ovat hyperplastisia..mistä tiedän onko ne kaikki koepalat tutkittu joita otettiin?(vaan vain esim yksi otetuista peräsuolen,paksun suolen seinämän koepaloista?)monikkoa kyllä käytettiin..Mutta kummastelin aikoinaan sitäkin että kun silmän luomesta leikattiin pois keltainen pieni patti niin se lausuttiin kolmella eri nimityksellä joista viimeinen oli hyvälaatuinen kasvain(leikannut kirurgi lausui niin)..En tiedä miten voi tietää että patti on hyvälaatuinen kun sitä ei lähetetty patologille tutkittavaksi..??.Yhdestä toisesta (jalasta otetusta palasta)sanottiin (patologi)että pala oli liian pieni että voisi lausua varmaksi mutta yleissana jota käytti oli tuumori jota käytti (sisältää sekä hyvälaatuisen että pahanlaatuisen kasvaimen kuulemma noin niinkuin sanana kun sanoin lääkärille että eikös se tarkoita vain pahanlaatuista kasvainta noin niinkuin sanana??).En ole
oikein varma miten pitäisi suhtautua?.En ole saanut lähetettä syöpälääkärille kun ei kuulemma ole löytynyt jotakin en tiedä mitä olisi pitänyt löytyä vielä??turhaan kuulemma pyydän lähetettä..?Mulla menee yks verestä mitattava mahasta hieman sinne alemmas olevan osan "syöpäveri" markkeri miltei ihan rajalle?kuulemma niin ne vaan menee joillain markkerit ihan siihen rajalle??niinkö??

  • ylös 11
  • alas 18
Vierailija X

Kannattaa pyytää kolonoskopiaan suonen sisäinen kipulääkitys. Se auttaa tekemään tähystyksestä vähemmän kivuliaan tai jopa kivuttoman. Suonen sisäinen kipulääkitys on tehokkain. Kipulääkettä voidaan tarvittaessa myös lisätä tähystyksen aikana. 

Etukäteen ei voi tietää, miten mutkainen oma suoli on ja miten kivulias tutkimus on itselle.

Tai tietysti, jos kolonoskopia on aiemmin tehty ja se on ollut kivuliasta, niin silloin tietysti voi ennakoida, että jatkossakin on kivuliasta. Eli kannattaa pyytää hyvä ja tehokas suonensisäinen kipulääkitys!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat