Kommentit (8)

Käsittääkseni rankka laihdutus ja kilpirauhasen vajaatoimintakin voi nostaa maksa arvoja.

  • ylös 50
  • alas 59
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vieras

Vastaan nyt, vaikka oma syyni maksa-arvojen kohoamiseen on tod.näk. teille muille epätodennäköinen. On kuitenkin käynyt ilmi (vuosia jälkeenpäin), että teini-iässä maksa-arvojeni kohoamiseen ns. ilman "oikeaa" tai itseaiheutettua syytä olivat lukuisia kertoja tapahtuneet silmätipoilla huumaamiset. Jos arvojen kohoamiseen ei ole ns. syytä, kannattaa parhaan kykynsä mukaan poistaa mahdollisuus sille, ettet saa tavalla tai toisella silmätippoja juomasi mukana. Ihmisiä on sairaita moneen lähtöön. Ja ihan jopa lähipiirissä.

  • ylös 15
  • alas 34
Annikki

Olen laihtunut,ei ruoka maistu,verikokeet otetaan ja maksa arvot nousee ,reunaan on rexnania 20milg kerran viikossa ja kultapiikki kerran kk, kotisairaan soitti että lääkäri käski lopettaa kolesteroli lääkkeet ,onko oikein olen saanut aivoinfarktin vajaa vuosi sitten.mitä teen

  • ylös 8
  • alas 12
Vierailija

Kuuden vuoden jokapäiväinen ryyppyputki takana ja gt21. Keskaria 6000 tölkkiä vuodessa.

Vierailija

Söin vitaeproota,maksa-arvot nousi,lopetin niin arvot normalisoitui,eli joku siinä nosti maksaarvoja.

Lähteekstää

Vierailija kirjoitti:
kilpirauhasen vajaatoiminta voi nostaa myös maksa arvoja!

Maksa-arvot voivat kilpirauhasen vajaatoimintapotilaalla nousta myös vasta Thyroxin-hoidon jatkuttua jo vuosia. Kumpi silloin on maksa-arvot nostanut, itse primaari sairaus vaiko lääkehormoni Thyroxin? - Vai onko syy kenties siinä, että Thyroxin-annostus on ollut liian alhainen eli henkilö on hoidosta (ja laboratoriotestituloksista) huolimatta ollut koko ajan vajaalla?!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat