Kommentit (3)

Kalan Omega-3 rasvahappoja (EPA ja DHA)  pidetään tutkimusten mukaan kiistattomasti terveyttä edistävänä. PubMed - tietokannassa löytyy tällä hetkellä yli 20 000 tutkimusta ko. aiheesta.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm#Kalan_Omega-3_rasvahapot

 

DHA on toinen kalan pääasiallisista pitkäketjuisista omega-3-rasvahapoista.

Tuoreen japanilaisen 10 vuotta pitkän seurantatutkimuksen mukaan veren korkeampi DHA-pitoisuus yhdistyy vähäisempään kognitiivisten toimintojen heikkenemisen riskiin. Se siis viittaa siihen, että DHA auttaa ylläpitämään hyvää aivotoimintaa ja voi ehkäistä dementiaa. Toisella kalan pitkäketjuisista rasvahapoista, EPA:lla, ei ollut vastaavaa suojelevaa vaikutusta.

DHA:n keskisaanti oli tutkittavilla lähes 600 mg päivässä, mikä merkitsee sitä, että jos haluaisi päästä samaan saantiin, rasvaista kalaa pitäisi syödä lähes joka päivä. Useimmille kätevämpi vaihtoehto on käyttää kalaöljylisää kalansyönnin lisänä. Jos käyttää kalaöljyjä, kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, että valmiste sisältää myös DHA:ta eikä vain EPA:a.
http://www.nature.com/ejcn/journal/v68/n4/full/ejcn2013264a.html

LÄHDE: https://www.facebook.com/suomenterveysravinto

Vierailija

Aloitin Lipitorin käytön kai yli 10v sitten, kun kolesteroli oli yli 6 ja käytin 5 vuotta. Pystyin lopettamaan kun aloin käyttämään  3 erilaista kalaöljyä,  kun kukaan ei tietänyt mikä on parasta. Käytän jokaista suosituksen mukaan, siis 3 x suositus. Kolesterolini on  4,4 ja Ldl hyvin alhainen. 

Kaikki alkoi kun puolisolleni ei sopinut Lipitori. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mulkvisti

Kirjoitat just nappiin tästä "asiantuntijasta" mutta niinhän ne monet muutkin suomen kansalaisia harhaanjohtavat "tietoviisaat tietämättömät" tekevät haluavat vain omien tulojensa maksimointia sillä tavalla että pyrkivät kaikin asioita vääristelevin keinoin harhauttamaan ja todellakin valehtelemaan silmät päästään niin päättäjät kuin "lääkäreiksi"  itseään tituleeraavat jne. Sairausbisnes se on mikä rulaa. Jos ei muuten saada sairaiksi niin annetaan lääkettä keksityyn masennukseen niin johan tokenee ja bonuksena kaupanpäälle aiheuttaa jos jonkinlaisia vikoja. jne. SYÖKÄÄ VOITA ja kieltäytykää kolesterolilääkemyrkyistä niin elätte pidempään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat