Kommentit (1)

Migreeni helpottaa, kun löytää syyn ja se EI ole lääkkeen puute vaan yleensä

 

hajusteet

lisäaineet

stressi

jokin ruoka-aine

lääkkeen haittavaikutus

Miksi syöt masennuslääkkeitä?

 

Kelan lääkekorvaustilaston mukaan 1 067 964 suomalaista käytti vuonna 2010 masennus-, psykoosi-, neuroosi- ja unilääkkeitä. Lasten ja nuorten psyykenlääkkeiden käyttö on kolminkertaistunut 2000-luvulla. 15–24-vuotiaista suomalaisnuorista yli 50 000 sai viime vuonna jotakin psyyken toimintaa säätelevää lääkettä.

 

Selvästi käytetyimpiä ovat masennuslääkkeet. Niistä eniten kirjoitetaan SSRI-ryhmään kuuluvia selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjiä.

 

Sosiologien mukaan erilaisten keskushermostoon vaikuttavien lääkkeiden käyttö on jo niin yleistä, että suomalainen hyvinvointivaltio on vääjäämättä muuttumassa psykofarmaseuttiseksi yhteiskunnaksi.

 

Kehitys on huolestuttava. Kelan lääketilastojen mukaan alaikäisten  psyyken lääkitseminen moninkertaistuu murrosiässä.

 

– Murrosikää on ryhdytty hoitamaan masennuslääkkeillä, ilman että kenelläkään on täsmällistä tietoa lääkehoidon haitoista. Normaalin kasvuun ja kehitykseen liittyvän kipuilun näkeminen lääkehoitoa vaativana oireiluna tai sairautena on äärimmäisen huolestuttavaa,  ärähtää sosiologian dosentti Ilpo Helén Helsingin yliopistosta.

 

SSRI-ryhmän lääkkeiden haittavaikutuksista otsikoissa ovat olleet pääasiassa pysyvät seksuaalitoiminnan häiriöt.  Vähemmän puhuttuja haittoja ovat itsetuhoisuus, impulsiivinen ja vastustava käyttäytyminen, yllättävät aggressiot sekä vihamielisyys.

 

Professori Jari Tiihosen mukaan  luotettavinta tutkimustietoa on tällä hetkellä psykoosien, neuroosien ja unettomuuden hoidossa Suomessakin yleisesti käytettyjen bentsodiatsepiinien haitoista.

 

Dosentti Ilpo Helénin mukaan SSRI- lääkkeiden käyttömäärissä näkyy selvästi voimakkaan ja taitavasti toteutetun lääkemarkkinoinnin vaikutus.

 

– On korostettu oletettuja hyötyjä ja vaiettu haitoista.

http://www.apu.fi/artikkeli/laakehaitat-joukkosurmien-taustalla

 

Onko masennuksessa kyse siitä mitä sinä syöt vai siitä mikä syö sinua? Jos päästä "viiraa", niin se on lääkkeen puutetta. Näin kaikille lääkäreille sekä potilaalle opetetaan ja annetaan ymmärtää.

 

"Ruokavalio on parhaimmillaan lääkettä ja pahimmillaan sairauksille altistava. Ne, joilla on rohkeus kohdata itsensä, pääsevät hyvin eteenpäin. On myös niitä, jotka mieluummin vain kärsivät kuin tekevät paranemisen edellyttämiä fyysisiä ja/tai psyykkisiä muutoksia. Ihmisessä on itsessään paljon sekä parantavia että tuhoavia voimia. Tietyt mielenterveyssairaudet voivat johtua häiriintyneestä aivokemiasta lapsuuden kaltoin kohtelun tai muun sellaisen sijaan. Mielenterveysongelmia pitää hoitaa biokemiallisen ja fysiologisen tietämyksen avulla, ilman lääkkeitä. Nykyisin tiedetään, että ravintotekijöillä on keskeinen rooli mielensairauksien ehkäisyssä ja hoidossa."

Lääkäri ja biokemian Tohtori Abram Hoffer

Psykiatri Humphry Osmond

 

Bisnes se on kuin kannattaa ja erityisesti juuri lääkebisnes. Käyttäkööt lääketehtaat mitä tahansa lipevää sanahelinää. Totuus on, että niiden valmistamien lääkkeiden tavoiteltu vaikutus on tuottaa lääkeyhtiölle liikevoittoa ja sitähän ne tahkoavat vuosi vuodelta aina enemmän ja enemmän, vaikka kansa ei tervehdy mitenkään. Haittavaikutukset eivät haittaa. 

 

Koululääketieteellä on paikkansa, mutta niin kauan kun ravitsemuksen ja kokonaisvaltaisen hoidon merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ei tunnusteta, ovat koululääketieteen lääkärit melko kyvyttömiä auttamaan ihmisiä lukuisissa eri sairauksissa ja siten tuleekin hoidetuksi vain oireita, eikä potilas parane.

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

 

Tiesitkö, että pelkkä SSRI lääkkeiden kokeileminen voi maksaa sinulle terveytesi? Pysyviin aivovaurioihin ei tarvitse välttämättä kuin päivien käytön. Lisäksi SSRI:t dementoivat ja tuhoavat tunne-elämän, pahimmillaan niin ikään pysyvästi. En tiedä tiesitkö näistä?

 

 

Psykiatri kirjoittaa yhtä helposti sekä SSRI:tä että neuroleptejä. Molempien ainoa tavoite on lääkitä sinut (ja muut asiakkaansa) hengiltä. 

 

Vertaistuki netissä sekä psykologi ovat oikeita, koska ne ovat lääkkeettömiä.

 

SSRI tuhoaa ihmisen, kuten Suomessakin Seronil on altistanut käyttäjänsä koulusurmille

http://www.ssristories.com

 

SSRI:t tuhoavat ihmisen hormonit, tunteet, motivaation ja puhekeskuksen. Neuroleptit tuhoavat otsalohkot ja limbisen järjestelmän (oppimisstrategia, muisti, tunteet, motiivit, puhe, aistit). 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat