Vierailija

Hei! Kihomato lääke wermoxista kyselisin, kun on syönyt tehokuurin 3 päivänä  2 tablettia aamuin illoin niin otetaanko uusintakuuri aloituspäivän vai viimeisen wermox tabletin ottopäivän mukaan? Tehokuuri tuntui auttavan vasta viimeisenä päivänä. . Eli ke aloitettu tehokuuri ja pe meni viimeinen nappi..

 • ylös 44
 • alas 70

Kommentit (9)

Meillä sekä aikuisille että lapsille on otettu riittänyt 1 tabletti.

Vermox ei imeydy kehoosi, vaan se tappaa madot sitä mukaa, kun se kulkeutuu suolistoasi pitkin. Tämä voi kestää - tyttärelläni madot hävisivät kolmantena päivänä lääkkeen ottamisesta.

Vermox tappaa elävät madot. Koska lääke ei tapa munia, on odotettava, että kehosi sisällä olevista munista kuoriutuu matoja, jotka sitten tapetaan uudella Vermox-annoksella. Ohjeen mukaan uusinta-annos otetaan 2 viikon päästä ensimmäisestä. Uusinta-annoksen ottoa voi pitkittää jonkin verran. Se on joka tapauksessa otettava ennen kuin kuoriutuvat madot ehtivät munia. Madot tulevat sukukypsiksi 2 kk:n iässä.

Meillä madot olivat pitkäaikainen ongelma. Parhaiten toimi Vermox, jossa uusinta-annos otettiin 4,5 viikon kuluttua ensimmäisestä annoksesta.

 • ylös 43
 • alas 33

osaako kukaan neuvoo? Meillä Tää matohelvetti kokeilee hermoja toden teolla. Mulla kaksi vuotias lapsi ja otettu usiammat kuurit.pyrvin ei tehonnu eikä näytä vermox:kaan kun aina nää perkeleet uusiutuu.siivottu o hulluna,lakanat ym pesty 60 asteessa, kaikki mahd.tehty...mikään ei auta!

 • ylös 37
 • alas 40
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vermoxia on hankala saada Suomessa, koska on reseptilääke. Tuonkikin on riski, koska lääkeluettelossa.

 

Sen sijaan Axilur, joka sisältää fenbendatsolia, toimii ihmiselläkin. Käytännössä samaa ainetta kuin Vermoxin sisältämä mebendatsoli.

Oikeaan kihomatoon pitäisi riittää muutama Axilur 500 mg pilleri.

 

 • ylös 40
 • alas 35
Vierailija

Älkää tehkö sitä virhettä, että yhdistättä tartunnan vain lapsiin. Meille tartunta tuli eläkeläisiltä, jotka usein hoitivat lapsenlapsiaan, mutta sitä emme heti tienneet emmekä osanneet yhdistää tartuntaa heihin, kun aina puhutaan vain lapsiperheistä!

Vermox (myös Ovex, Lomper) on käsikaupassa kaikkialla paitsi Pohjoismaissa ja Saksassa. Joten ei kun hakemaan EU:n sisältä!

 • ylös 30
 • alas 31
Vierailija

Siis pyrvin tappaa vain madot. Vermox myös munat ja sen saa vain reseptillä. Eli vermox on tehokkaampi ja eroja annostuksissa on. 1tabletti/hlö kerran ja sitten kahden viikon päästä vielä 1tabu. Joissakin tapauksissa ja/tai jos kyseessä jokin muu kuin kihomato voidaan ottaa 2 tabua päivässä kolmen päivän ajan ja sit uusinta. Lääkärin ohjeen mukaan kuitenkin toimitaan.
Ja yleisin syy jos ei toimi on se että on tullut uusi tartunta. Eli ympäristön tulee hoitaa myös kaikki tartunnat. Meillä on toiminut pyrvin,mutta nyt ilmeisesti tuli uusi tartunta kun leikkikaveri ei ole hoidettu. Nyt sitten otetaan vermox, niin ainakaan ei lapsi itse tarttua itseään enää kun munatkin kuolee.

 • ylös 32
 • alas 21
Vierailija

Vermox ei tapa munia, vaan toukat ja madot. Pyrvin tappaa vain madot. Meillä Vermox tehonnut hyvin yhdessä lakanoiden, pyyhkeiden ja alusvaatteiden vaihdon kanssa. Suursiivous kerran, lelut pesuun tai varastoon ja päivittäinen pyyhkiminen paperilla ja tolulla. Kädet pyyhittiin talouspaperiin. Kynnet lyhyeksi. Valonkatkaisijat, ovenkahvat jne pyyhittiin päivittäin. Jos päiväkoti, koulu tai muut perheet eivät reagoi, on taistelua mahdotonta voittaa.

 • ylös 33
 • alas 18

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat