Osaisiko joku auttaa

Vierailija

Hei! Kihomato lääke wermoxista kyselisin, kun on syönyt tehokuurin 3 päivänä  2 tablettia aamuin illoin niin otetaanko uusintakuuri aloituspäivän vai viimeisen wermox tabletin ottopäivän mukaan? Tehokuuri tuntui auttavan vasta viimeisenä päivänä. . Eli ke aloitettu tehokuuri ja pe meni viimeinen nappi..

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä sekä aikuisille että lapsille on otettu riittänyt 1 tabletti.

Vermox ei imeydy kehoosi, vaan se tappaa madot sitä mukaa, kun se kulkeutuu suolistoasi pitkin. Tämä voi kestää - tyttärelläni madot hävisivät kolmantena päivänä lääkkeen ottamisesta.

Vermox tappaa elävät madot. Koska lääke ei tapa munia, on odotettava, että kehosi sisällä olevista munista kuoriutuu matoja, jotka sitten tapetaan uudella Vermox-annoksella. Ohjeen mukaan uusinta-annos otetaan 2 viikon päästä ensimmäisestä. Uusinta-annoksen ottoa voi pitkittää jonkin verran. Se on joka tapauksessa otettava ennen kuin kuoriutuvat madot ehtivät munia. Madot tulevat sukukypsiksi 2 kk:n iässä.

Meillä madot olivat pitkäaikainen ongelma. Parhaiten toimi Vermox, jossa uusinta-annos otettiin 4,5 viikon kuluttua ensimmäisestä annoksesta.

Vierailija

osaako kukaan neuvoo? Meillä Tää matohelvetti kokeilee hermoja toden teolla. Mulla kaksi vuotias lapsi ja otettu usiammat kuurit.pyrvin ei tehonnu eikä näytä vermox:kaan kun aina nää perkeleet uusiutuu.siivottu o hulluna,lakanat ym pesty 60 asteessa, kaikki mahd.tehty...mikään ei auta!

Vierailija

Vermoxia on hankala saada Suomessa, koska on reseptilääke. Tuonkikin on riski, koska lääkeluettelossa.

 

Sen sijaan Axilur, joka sisältää fenbendatsolia, toimii ihmiselläkin. Käytännössä samaa ainetta kuin Vermoxin sisältämä mebendatsoli.

Oikeaan kihomatoon pitäisi riittää muutama Axilur 500 mg pilleri.

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat