Eroon ilmavaivoista - omat ja lääkärin keinot

Ne ovat nimensä mukaan vain vaiva, eivät sairaus, mutta häiritsevä vaiva kuitenkin. Näillä konsteilla voit yrittää hillitä liikapäästöjä.Lue koko juttu

Eroon ilmavaivoista - omat ja lääkärin keinot

Kommentit (15)

"Epäsopiva" on Suomeksi sopimaton. Nykyään verkkolehtiin kirjoittavat lienevät katselleet aivan liikaa televisiota kun ei Suomen kielioppi näytä sujuvan. Etuliitteellinen englanti ei ole omaa äidinkieltä hienompaa.

 • ylös 32
 • alas 25

Kaikki aina kertovat näitä ihmeparantumisia, kun jättävät jotain ruoka-aineita, kuten viljat pois, mutta harva kertoo todella, mitä tilalle ? Syöttekö edes kauraa yhtään, itsellä samoja ongelmia, mutta luomukauraleivästä en ole ainakaan vielä luopunut.

 • ylös 24
 • alas 30
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni on koko elämän ajan ollut vaivana ilmavaivat (olen 33v mies). Jatkuvaa piereskelyä vuodesta toiseen ja yleensä kaasut myös ovat olleet pahan hajuisia. Pierujen määrä oli päivää kohden aivan älytön, varmaankin sata/satoja päivässä. Usein oli myös vatsavaivoja jne.

 

Mutta, sitten tutustuin HOMOGENOIMATTOMAAN luomumaitoon, jossa on rasvaa 3,8-4,4 % riippuen vuodenajasta. Homogenoimaton siksi, että rasva on luonnollisessa koossa ja elävät maitohappobakteerit pääsevät matkaamaan näiden rasvapallojen sisällä suolistoon. Ja rasvaa siis PITÄÄ olla. Jo muutaman päivän päästä muutos oli valtava. Ja tästä on aikaa noin vuosi.

 

Tulos: Piereskely on loppunut lähes kokonaan, samoin hajuhaitat. Tilanne on oikeastaan täysin absurdi nykyään, sillä jos vertaan itseäni kavereihini joita pidin normaaleina ennen, pidän suoranaisina hajupommeina nykyään. Itseltä kun ei meinaa tulla enää pieru väkisinkään. Ja hyvä niin!

 • ylös 41
 • alas 30
Vierailija

Kaikki aina kertovat näitä ihmeparantumisia, kun jättävät jotain ruoka-aineita, kuten viljat pois

 

No allergiasta nyt vaan tuppaa paranemaan, jos jättää allergeenin pois.

 

Ei siinä mitään ihmeellistä ole.

 

Eikä edes maksa mitään kokeilla.

 • ylös 26
 • alas 27

Hei.

 

Ihokeliakiassa käytetään lääkehoitoa vain sen ajan, kun iho paranee diagnoosin ja gluteenittomaan ruokavalion muutoksen jälkeen. Tällöinkin verikokeisssa käydään muutaman viikon välein, koska lääkkeellä voi olla vakavia sivuvaikutuksia.

 • ylös 22
 • alas 22

Vilja-allergiasta soija-allergiaan ja siemeniin. 

Kokeilin oma-aloitteisesti viljojen jättämistä pois ja lääkäri keksi testata allergiat, jolloin paljastui vilja-allergia. Viljojen pois jätön myötä alkoi ilmetä uusia allergioita. 

Joidenkin tuotteiden täysi välttelykään ei välttämättä auta. Se saattaa vain lisätä herkkyyttä muille aineksille. 

 • ylös 24
 • alas 21

Riittääkö varsinaisen  maidon ja muiden viljojen paitsi kauran pois jätäminen parempaan oloon? Oletteko jättäneet myös rahkat, raejuustot ym. vastaavat ruokavaliosta? Ajattelin kokeilla lapselleni 14 v. jotain vastaavaa ruokavaliota jatkuvien korvatulehdusten ja flunssien vuoksi. D-vitamiinia hän kyllä syö..

 • ylös 54
 • alas 65
Kaikki koittanut

Ilmavaivoihin mainio apua on juotava vihreä savi. Sillä on muitakin hyviä terveysvaikutuksia . Ruohonjuuressa myydään ainakin.Samoin auttaa Silicea, jota saa ihan Tokmanniltakin

 • ylös 16
 • alas 15
Vierailija

Itselläni gluteenin ja maidon välttely vähentää turvotuksen erittäin paljon. Mahtavaa olla normaali oma itsensä. Ulostusrytmi normalisoitui, ilmaa ei muodostu juuri mitään, olo on kevyt ja energinen. Yleensä puhutaan kalsiumin puutteesta, vaikka d-vitamiinin puute on huomattavasti yleisempää ja haitallisempaa. D-vitamiini ei imeydy ilman rasvaa, se kannattaa muistaa. Erityisesti maidon jättäminen vähensi limaisuutta, räkäisyyttä, flunssia, päänsärkyä. Maito ja gluteeni pitävät kehossa yllä tulehdusta, jonkin aikaa kuluu että suolisto ja kroppa alkaa voida paremmin, mutta kannattaa ainakin kokeilla!

 • ylös 20
 • alas 19
Biopieru

Suklaan ja pullan syönti oireet tää joitakin. Kun suoli toimii etenkin joka aamu. Kerran päivässä kunnon pieru ja liikuntaa.

 • ylös 14
 • alas 15
Vierailija

Hei

 Olen kärsinyt ajoittaisista ilmavaivoista koko ikäni. Syksystä alkaen ne ovat olleet hyvin pahoja. Lääkkeestä (Cuplaton) ja maitohappobakteerivalmisteesta ei ole apua.  Vaiva tulee mistä tahansa ruuasta.  Nyt olen yrittänyt leipoa leipää juuresta, koska yksi arvaus on, että hiivalla kohotettu leipä tuottaa ilmavaivoja.

Kaikkea kun maistelen, niin maistoin myöskin hapanta leipäjuurta.  Vaikutus oli hyvin yllättävä: yhdestä ruokalusikallisesta vatsani rauhoittui heti.  Juuri on hyvin hapanta ja tymäkkää, joten liuotan noin ruokalusikallisen juurta veteen ja juon sen ennen ruokailua. Olen todella yllättynyt tehosta. Ilmeisesti leipäjuuren mikrobit muuttavat suoliston mikrobitoimintaa niin, että suolistokaasuja ei enää muodostu.

Joku varoituksen sana. Leipäjuurta tietenkin käytetään leivän valmistuksessa, mutta en ole varma, miten terveellistä se on raakana syötynä. Minulla on takana myös iso vatsaleikkaus, joten suolistoni toimii hieman eri tavoin kuin normaalisti.

Jos joku kuitenkin omalla vastuullaan kokeilee tätä konstia, olisi kiva kuulla kokemuksia.

Vierailija

Minulla oli happovaivoja ja ummetusta ja kaikki keinot koitin esim Laxoberonista ei mitään apua. Leipäjuurella sain avun miltei välittömästi. Söin raakaa leipäjuurta, mutta myös kypsä hapanjuurileipä toimiin. Ihmeellistä!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat