Eroon ilmavaivoista - omat ja lääkärin keinot

Eroon ilmavaivoista - omat ja lääkärin keinot

Ne ovat nimensä mukaan vain vaiva, eivät sairaus, mutta häiritsevä vaiva kuitenkin. Näillä konsteilla voit yrittää hillitä liikapäästöjä.Lue koko juttu

Kommentit (12)

"Epäsopiva" on Suomeksi sopimaton. Nykyään verkkolehtiin kirjoittavat lienevät katselleet aivan liikaa televisiota kun ei Suomen kielioppi näytä sujuvan. Etuliitteellinen englanti ei ole omaa äidinkieltä hienompaa.

Kaikki aina kertovat näitä ihmeparantumisia, kun jättävät jotain ruoka-aineita, kuten viljat pois, mutta harva kertoo todella, mitä tilalle ? Syöttekö edes kauraa yhtään, itsellä samoja ongelmia, mutta luomukauraleivästä en ole ainakaan vielä luopunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni on koko elämän ajan ollut vaivana ilmavaivat (olen 33v mies). Jatkuvaa piereskelyä vuodesta toiseen ja yleensä kaasut myös ovat olleet pahan hajuisia. Pierujen määrä oli päivää kohden aivan älytön, varmaankin sata/satoja päivässä. Usein oli myös vatsavaivoja jne.

 

Mutta, sitten tutustuin HOMOGENOIMATTOMAAN luomumaitoon, jossa on rasvaa 3,8-4,4 % riippuen vuodenajasta. Homogenoimaton siksi, että rasva on luonnollisessa koossa ja elävät maitohappobakteerit pääsevät matkaamaan näiden rasvapallojen sisällä suolistoon. Ja rasvaa siis PITÄÄ olla. Jo muutaman päivän päästä muutos oli valtava. Ja tästä on aikaa noin vuosi.

 

Tulos: Piereskely on loppunut lähes kokonaan, samoin hajuhaitat. Tilanne on oikeastaan täysin absurdi nykyään, sillä jos vertaan itseäni kavereihini joita pidin normaaleina ennen, pidän suoranaisina hajupommeina nykyään. Itseltä kun ei meinaa tulla enää pieru väkisinkään. Ja hyvä niin!

Vierailija

Kaikki aina kertovat näitä ihmeparantumisia, kun jättävät jotain ruoka-aineita, kuten viljat pois

 

No allergiasta nyt vaan tuppaa paranemaan, jos jättää allergeenin pois.

 

Ei siinä mitään ihmeellistä ole.

 

Eikä edes maksa mitään kokeilla.

Hei.

 

Ihokeliakiassa käytetään lääkehoitoa vain sen ajan, kun iho paranee diagnoosin ja gluteenittomaan ruokavalion muutoksen jälkeen. Tällöinkin verikokeisssa käydään muutaman viikon välein, koska lääkkeellä voi olla vakavia sivuvaikutuksia.

Vilja-allergiasta soija-allergiaan ja siemeniin. 

Kokeilin oma-aloitteisesti viljojen jättämistä pois ja lääkäri keksi testata allergiat, jolloin paljastui vilja-allergia. Viljojen pois jätön myötä alkoi ilmetä uusia allergioita. 

Joidenkin tuotteiden täysi välttelykään ei välttämättä auta. Se saattaa vain lisätä herkkyyttä muille aineksille. 

Riittääkö varsinaisen  maidon ja muiden viljojen paitsi kauran pois jätäminen parempaan oloon? Oletteko jättäneet myös rahkat, raejuustot ym. vastaavat ruokavaliosta? Ajattelin kokeilla lapselleni 14 v. jotain vastaavaa ruokavaliota jatkuvien korvatulehdusten ja flunssien vuoksi. D-vitamiinia hän kyllä syö..

Kaikki koittanut

Ilmavaivoihin mainio apua on juotava vihreä savi. Sillä on muitakin hyviä terveysvaikutuksia . Ruohonjuuressa myydään ainakin.Samoin auttaa Silicea, jota saa ihan Tokmanniltakin

Vierailija

Itselläni gluteenin ja maidon välttely vähentää turvotuksen erittäin paljon. Mahtavaa olla normaali oma itsensä. Ulostusrytmi normalisoitui, ilmaa ei muodostu juuri mitään, olo on kevyt ja energinen. Yleensä puhutaan kalsiumin puutteesta, vaikka d-vitamiinin puute on huomattavasti yleisempää ja haitallisempaa. D-vitamiini ei imeydy ilman rasvaa, se kannattaa muistaa. Erityisesti maidon jättäminen vähensi limaisuutta, räkäisyyttä, flunssia, päänsärkyä. Maito ja gluteeni pitävät kehossa yllä tulehdusta, jonkin aikaa kuluu että suolisto ja kroppa alkaa voida paremmin, mutta kannattaa ainakin kokeilla!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat