Vierailija

Olen kotitaloustieteen jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistosta ja teen väitöskirjatutkimusta ajallemme tyypillisestä terveyshakuisuudesta osana ihmisten syömiskäyttäytymistä. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää terveyttä edistävän syömisen eri ulottuvuuksia, jossa terveellinen syöminen ja ortoreksian kaltainen syöminen edustavat jatkumoa.

Onko sinulla parhaillaan tai aikaisemmin ollut ongelmia syömisen kanssa siinä määrin, että nämä ongelmat ovat haitanneet arkielämää? Koetko, että suhteesi ruokaan ja terveyteen on ollut ylikorostunutta? Onko ortoreksialle tyypillinen oireilu sinulle tuttua? Jos olet kiinnostunut jakamaan kokemuksiasi ja osallistumaan tutkimukseeni, otathan rohkeasti yhteyttä. Mitään syömishäiriödiagnoosia tutkimukseen osallistuminen ei edellytä, mutta sen olemassaolokaan ei haittaa. Kaikki kokemukset ovat tutkimukseni kannalta tärkeitä!

Voit osallistua tutkimukseen haastattelulla tai halutessasi kirjoittaa kokemuksistasi. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti paljastamatta haastateltavien henkilöllisyyttä. Jos olet halukas osallistumaan tutkimukseen tai haluat lisätietoja tutkimuksesta, pyydän sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä:

 

Marika Pesonen, KtM, kotitaloustieteen jatko-opiskelija

marikapesonen@hotmail.com

(marikapesonen23@gmail.com)

Itä-Suomen yliopisto

Filosofinen tiedekunta

Soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen osasto

Savonlinnan kampus

  • ylös 2
  • alas 3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat