Kommentit (12)

Onpa hyvä kommentti sinulta, vierailija tuossa yllä!

Kiitos siitä! Samoin ajatuksin kanssasi näissä rasva-asioissa olen.

Bisnes is bisnes - vaikka sitten ihmisten pahoinvoinnin ( joka tulee statiineista ) kustannuksella. Kunhan lääketeollisuus toimii, niin muu unohdetaan.

Surullistahan se on! Raha puhuu....

 • ylös 22
 • alas 23

Eikös nyt pitäisi alkaa ohjeistaa ja valistaa niitä terveyskeskushoitohenkilöitä, työpaikan ym vastuullisa lääkäreitä paremminkin ettei potilaiden /  asiakkaiden tarvisisi joutua pelottelun ja ikävän kohtelun kohteeksi.

Ainakin minä olin jotenkin hampaaton väittelmään asiasta kun kieltäydyin ottamasta statiineja korkeaan kolesteroliin (perustarkastuksessa todettu, ei mitäänm ongelmia muuten), kun tiesin ettei asia ole niin mustavalkoinen ja mitä haittavaikutuksia statiinit aiheuttavat. Kuulemma potilaalla on oikeus tyhmiinkin päätöksiin (eikä kannata tulla valittamaan jne.).

Kerroin kyllä että olen ns. koulutettu lukemaan tieteellisiä artikkeleita ja lupasin lähttää ko. terv. hoitajalle muutaman referaatin, mutta ei kuulemma halunnut.

 • ylös 19
 • alas 24
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kylmäpuristettua rypsiöljyä 1-2 rkl/pvä on tehokas apu. Itse sain tämän neuvon ja siitä oli 6kk:ssa selvä apu ja arvot normalisoituivat.

 • ylös 26
 • alas 28

Tämän artikkelin ns. asiantuntijaosuuden kirjoittaja, eli kysymykseen vastannut kliinisen farmakologian erikoislääkäri Annikka Kalliokoski puhuu täyttä paskaa suoraan statiinilääketehtaiden laariin ja ihmisten tietoisen tappamisen puolesta.

Statiinit eivät ole pelastaneet kenenkään henkeä. Suomessa tapahtuu koko ajan noin 22 000 sydän- ja verisuonitautikuolemaa vuodesta 1990-2013. Sinä aikana statiinien käyttäjien määrä on 88 kertaistunut. Eniten on kasvanut pahimmin tappavan ja todennäköisesti Alzheimerin tautia aiheuttavan simvastatiinin myynti.

Kukaan ei ole välttynyt infarktilta statiinien syönnin ansiosta. Eikä  kokonaiskolesterolilla ja pelkällä LDL-kolesteroliarvolla ole mitään tekemistä infarktikuolleisuuden kanssa.

Sveitsiläisillä on maailman korkein kokonaiskolesteroli ja heillä on maailman alhaisin infarktikuolleisuus. Australian aboriginaaleilla on maailman alhaisin kokonaiskolesteroliarvo ja heillä on maailman korkein infarktikuolleisuus.

Näistä asioista voi lukea Antti Heikkilän ja Christer Sunqvistin sivuilta.

Tärkein ennuste infarktiriskissä on veren homokysteiinipitoisuus. Sitä ei mitata normaalisti koskaan, koska siihen ei ole olemassa kallista lääkettä. Riittää,  kun ihminen saa riittävästi B6-, B9- ja B12-vitamiineja, ne alentavat homokysteiinipitoisuutta. Halvin kaikki B-vitamiiniti sisältävä purkki maksaa K-Supermaket- ja S-Market- ja sitä  isommissa näidenkauppparyhmien kaupoissa 4€/100 kpl, mikä riittää kolmeksi kuukaudeksi.

Suomen homokysteiinin viitearvo on 5-15. 15 on liian korkea, oikea yläarvo on 11, sen ylittyessä infarktiriski kasvaa merkittävästi.

Eli, älkää uskoko koskaan mitään, mitä "Hyvä Terveys" lehti kirjoittaa. Kaikki kirjoitukset menevät suoraan lääketeollisuuuden laariin, kansanterveyden- ja -talouden tappioksi.

Kari Kurki

Terveysvalistaja

karikurki@hotmail.com

050 558 2104

 • ylös 35
 • alas 28
Rale

Hei

Vielä lisäisin muutaman asian. Suomalaisten D-vítamiinisuositukset ovat kuin "kissalle" Tarvittava määrä on 100 mikrogrammaa. Toivo Rautavaara aikoinaan jo suositteli sitä, mutta suomalainen koululääketiede on omavaltaisesti antanut omat suositukset. Toinen  tuote, jota ihmisen olisi hyvä alkaa käyttää on Q10. Sen tuotanto vähenee ihmisen elimistössä todella 30 ikävuoden jälkeen. Q10 on tärkeä terveyden kannalta. Sitten se kalansyönnin suositus! Esimerkiksi lohesta häviää puolet Omega kolmosesta, kun kalaa paistetaan.

Suositeltavaa luettavaa on Taija Sompin kirja: Parantavat rasvat

 • ylös 17
 • alas 12
Vierailija

Ja lääkärinä sanoit kovien rasvojen olevan voin ja oivariinit. Tiedät hyvin mitä ne on ja sydänmerkillä olevat tuotteet on pehmeitä. Joten älä esitä tyhmää.

Itselläni ainakin benecol toimii, kolesteroliarvot oli viimeksi 6,9 ja nyt 6,1

 • ylös 15
 • alas 16
admies

sain jalka ja kivut muljahduksia rintalastan alla. ,ja nyt kieli turpos  ilmeisesti enalaprin takia syönyt juonut kuten aina  sain sairaalassa 90mg prednisonia kaksi seuraavaa päivää 40mg sit normaali 5mg päiväannos fibromyalkiaan verenpaine heittelee  160/90 /99 kun en kävele  tai rasita ittee niin arvot 120/77/69 jalkakivut onkin syynä verenpaineeseen 

 • ylös 12
 • alas 14
Nimierkki

Kommentoijat kirjoittavat harhaanjohtavaa tietoa täällä. Oikeastaan rikollisen harhaanjohtavaa, haluatteko surmata sepelvaltimo-ongelmista kärsivät?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kylmäpuristettua rypsiöljyä 1-2 rkl/pvä on tehokas apu. Itse sain tämän neuvon ja siitä oli 6kk:ssa selvä apu ja arvot normalisoituivat.

Minä puolustaan heitin sohvan roskiin ja aloin käveleen päivittäin, noin 6-10km kahdessa tai kolmelle reissulla. Jätän autoni kotiin kun käyn lenkillä ja paluumatkalla kaukassa ostoksilla.

Lääkäri varoitteli jo liian nopeasta painon pudottamisesta mutta olen jo saanut rytmin liikuntaa ja pidän sitä ohjelmaa yllä edelleen. Ei 26BMI ole liian alhainen, lääkäri vaan epäilee, etten pidä siitä "ala rajaa" tärkeänä.

Tyrmistynyt

Minulla on kolesteroliarvot koholla. Omalääkäri ei kertaakaan ole kysynyt ruokavaliostani tai neuvonut, mitä pitäisi syödä. Ensimmäisenä lääkäri tarjosi statiineja. Kieltäydyin niistä ja sanoin muuttavani ruokavaliota. Nyt arvot ovat matalammat mutta eivät vieläkään normaalit. Päätin aloittaa alentajan käytön. Niin monet sairaudet ovat parannettavissa ruokavaliolla ja silti lääkärit määräävät lääkkeitä sairauksiin eivätkä neuvo elämäntapamuutoksia. Ja sitten joudutaan määräämään lääkkeitä lääkkeiden sivuvaikutuksiin. Järjetöntä touhua ja kallista yhteiskunnalle eli meille veronmaksajille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat