Suomalaisten isyys vaarassa

Suomalaisen sperman laatu on heikentynyt hälyttävästi viime vuosina. Liki puolet miehistä on siinä kunnossa, ettei raskautta saa alulle kovin helposti.Lue koko juttu

Suomalaisten isyys vaarassa

Kommentit (4)

nykyään on niin paljon irtosuhteita joista seuraa sukupuolitauteja,tiedän paljon ihmisiä joiden lapsettomuuden syynä on klamydia.Sitten useiden sukupuolitartuntojen jälkeen kohtuun tai penikseen tulee solumuutoksia.Nuorenakin yleensä pojat menee sen tytön luo jolta tiedetään saavan ja sitten saadaan klamydia ja siittiöt kuolevat .Aikuisena sitten harmittaa kun ei lapsia sitten saakkaan.Meillä pitäisi olla enempi kampanjoita miksi kannattaa  olla parisuhteessa ,eikä mainostaa yhden illan juttuja ja intohimoista seksiä.Puhuttaisiin miten ihanaa ,kun nuorena rakastuu,sitten mennään naimisiin,saadaan lapsia,vanhetaan yhdessä ja lapset,lapsenlapset ovat tasapainoisia ja onnellisia ,kun kaikki pysyvät yhdessä ja on juuret,suku,perhe,rakkaus siellä asuu ONNI

  • ylös 19
  • alas 18

Yksi vaiettu syy miesten lapsettomuuteen on myös kännykkä- ja wlan-säteily. Aiheesta löytyy lukuisia tutkimuksia. Säteily voi myös hyvin selittää viime aikojen romahduksen Suomessa, sillä se on ainoa rähähdysmäisesti lisääntynyt ympäristötekijä.

  • ylös 26
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Jostain syystä siittiöiden määrä vaihtelee terveilläkin miehillä eri vuodenaikoina. Niiden tuotanto on suurimmillaan huhtikuussa ja pienimmillään elokuun lopussa. Syytä vaihteluun ei tiedetä."

Oisko vaikka että huhtikuussa on ollu talvi niin on viileempi ja sen kautta enemmän siittiöitä ja elokuussa on ollu kesä jolloin kuumempi ja vähemmän siittiöitä.."Syytä vaihteluun ei tiedetä"..selvä.

  • ylös 14
  • alas 16

Varmaan suuntaus on selvä,myös osa syistä jo tiedetään kuten, huonot elintavat  alkoholi,tupakka (erityisesti miehillä) ylipaino/alipaino ,ravinto .listaa voisi jatkaa vaikka kuinka! Nyt kuitenkin jo monet tahot ovat tähän seikkaan havahtuneet ja asiasta keskustellaan jo ajoittain melko avoimesti.aihe huono sperma/lapsettomuus koskettaa jo niin montaa suomalaista joten se ei ole enää tabu. Jokainen tuntee tai tietää ihmisiä joita kyseinen aihe koskettaa. Onneksi lapsettomuushoidot ovat kehittyneet ja antavat myös mahdollisuuden tulla isäksi heikkolaatuisella spermalla.kaikkea hyvää tuleville isille ja äideille ! Myös pieni lohdutuksen sana steriileille miehille/naisille on varmaan hirveää nähdä toisten lapsi/perhe onnea ympärillä tietäen ettei voi itse sitä milloinkaan kokea.Adoptio/sijaisvanhemmuus voisi olla mahdollista.

  • ylös 12
  • alas 11

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat