Kommentit (7)

Vierailija

Justiisa niin jotta mukavoo ja hyövyllistä hommoo! Jotta asia toimisi täydellä teholla ja mahdollisimman moni asiasta pääsisi hyötymään niin tarvitaan yksiselitteinen laki jolla naisilta kielletään pihtaaminen. Sille on vielä määrättävä kunnon sanktio. Esimerkiksi pihtaamiseen syyllistyneen on korvattava miehen bordellissa käynti jos kotona on perusteettomasti kieltäydytty.

Vierailija

Höphöpö. Ketään ei voi eikä saa PAKOTTAA seksiin vastoin tahtoaan. Muuten kyse on raiskauksesta. Meitä naisia on niin erilaisilla libidoilla varustettuja.

Omassa suhteessani on miltei toisinpäin: itse voisin sekstailla vaikka 5 kertaa vuorokaudessa, miehelle riittää yleensä se 1-2 kertaa/vrk. Joskus käy tosin niinkin onnellisesti, että saan kuin saankin sen 5. Kieltäydy en koskaan kun sitä herkkua on saatavilla!

Vierailija

Sinulla on asiat hyvällä mallilla, kunpa vaimollanikin olisi haluja yhtälailla. Seksi on parasta terapiaa hyvinvoinnille ja mielelle. Sitä ei vaan saa tarpeeksi, eikä pettäminenkään ole ratkaisu asiaan. ;)

Vierailija

Sama juttu pihtaileville miehille. Oisin tyytyväinen, kun miestä kiinnostais edes kerran viikossa, mutta kun ei. Hyvä jos ees kerran kuussa sais. Ja kun niin tykkäisin ja haluaisin...

 

Vierailija

Olisi ehkä syytä katsoa peiliin kun puoliso, olipa se sitten nainen tai mies ei enää halua seksiä. Peiliin katsomisella en todellakaan tarkoita lisäkiloja tai vuosien tuomaa patinaa - vaan puhtaasti... taitoa rakastella.

Sama pätee kykyyn puhua seksistä ja omista seksuaalisista haluista ja toiveista. Jos ei osaa kuin murahtaa/voihkaista ennen sisään-ulos-ravistusta ei tarvitse paljoa sekstaillakaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat