5 syytä harrastaa seksiä

Hyvä seksi parantaa mielialaa. Esileikki, seksi ja orgasmin saaminen vapauttavat kehoon ryöpyn mielihyvähormoneja. Näistä etenkin endorfiinit saavat mielen iloiseksi ja pirteäksi. Hyväntuulista seksuaalisuutta voi toteuttaa koko kehollaan. Jos seksitoiminnot jostain syystä hiipuvat, voi aktin tilalle virittää uusia muotoja vaikkapa pukeutumalla eroottisiin asuihin tai hieromalla itseään tai toista. Apteekista voi hankkia kivoja seksileluja, joilla leikkiä ja fantasioida itsekseen tai yhdessä kumppanin kanssa.

Hyvä seksi on paitsi ihanaa myös terveyden ja onnellisuuden peruspilari. Omaa seksuaalisuutta kannattaa siis vaalia – yksin tai yhdessä.Lue koko juttu

5 syytä harrastaa seksiä

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Justiisa niin jotta mukavoo ja hyövyllistä hommoo! Jotta asia toimisi täydellä teholla ja mahdollisimman moni asiasta pääsisi hyötymään niin tarvitaan yksiselitteinen laki jolla naisilta kielletään pihtaaminen. Sille on vielä määrättävä kunnon sanktio. Esimerkiksi pihtaamiseen syyllistyneen on korvattava miehen bordellissa käynti jos kotona on perusteettomasti kieltäydytty.

  • ylös 15
  • alas 13

Höphöpö. Ketään ei voi eikä saa PAKOTTAA seksiin vastoin tahtoaan. Muuten kyse on raiskauksesta. Meitä naisia on niin erilaisilla libidoilla varustettuja.

Omassa suhteessani on miltei toisinpäin: itse voisin sekstailla vaikka 5 kertaa vuorokaudessa, miehelle riittää yleensä se 1-2 kertaa/vrk. Joskus käy tosin niinkin onnellisesti, että saan kuin saankin sen 5. Kieltäydy en koskaan kun sitä herkkua on saatavilla!

  • ylös 14
  • alas 14

Sinulla on asiat hyvällä mallilla, kunpa vaimollanikin olisi haluja yhtälailla. Seksi on parasta terapiaa hyvinvoinnille ja mielelle. Sitä ei vaan saa tarpeeksi, eikä pettäminenkään ole ratkaisu asiaan. ;)

  • ylös 14
  • alas 16

Sama juttu pihtaileville miehille. Oisin tyytyväinen, kun miestä kiinnostais edes kerran viikossa, mutta kun ei. Hyvä jos ees kerran kuussa sais. Ja kun niin tykkäisin ja haluaisin...

 

  • ylös 18
  • alas 15

Olisi ehkä syytä katsoa peiliin kun puoliso, olipa se sitten nainen tai mies ei enää halua seksiä. Peiliin katsomisella en todellakaan tarkoita lisäkiloja tai vuosien tuomaa patinaa - vaan puhtaasti... taitoa rakastella.

Sama pätee kykyyn puhua seksistä ja omista seksuaalisista haluista ja toiveista. Jos ei osaa kuin murahtaa/voihkaista ennen sisään-ulos-ravistusta ei tarvitse paljoa sekstaillakaan.

  • ylös 21
  • alas 20

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat