Vierailija

SEKSUAALINEN TYYTYVÄISYYS PITKÄSSÄ PARISUHTEESSA - KIRJOITUSKILPAILU

Elätkö pitkäkestoisessa parisuhteessa, jonka olette onnistuneet säilyttämään seksuaalisesti tyytyväisenä tai jopa intohimoisena?

Haluamme tutkia tosielämän tarinoita siitä mitkä asiat pitävät suomalaisten pitkät parisuhteet seksuaalisesti vireinä ja mitä ovat ne käytännön keinot ja asiat, jotka ylläpitävät seksuaalista tyytyväisyyttä pitkässä parisuhteessa.

Kirjoita ja kuvaile, miten olette onnistuneet pitämään seksuaalisen suhteenne tyytyväisenä monet yhteiset vuodet. Kerro myös, miten kuvaisit parisuhdettanne ja sen vahvuuksia yleisesti. Mitä koet itsessäsi yksilönä olevan sellaista, joka on edesauttanut parisuhteenne seksuaalisen tyytyväisyyden pysyvyyttä? Miten olette onnistuneet ratkaisemaan mahdolliset aiemmat seksuaali- ja vuorovaikutusongelmanne?

Kirjoita meille tutkimustamme varten luottamuksellisesti kokemuksistasi ja voita kehittämämme I Love Leikki –eroottinen korttipeli kahdelle. Kirjoituskilpailuun voi osallistua 15.8.2014 saakka. Vastaukset käsittelevät luottamuksellisesti seksuaaliterapeutti (ET, NACS) Maaret Kallio ja tutkimusprofessori Osmo Kontula.

Postita kirjoituksesi osoitteella:

Osmo Kontula

Väestöliitto

PL 849

00101 Helsinki

tai sähköpostitse: maaret.kallio(at)gmail.com

Lisää tekstiin yhteystietosi, mikäli haluat osallistua pelien arvontaan.

  • ylös 3
  • alas 3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat