Kommentit (8)

Spiruliinaa kasvatetaan makean veden altaissa.

 

Terveellisempää se on kuin ruisleipä + margariini.

 

Sitä syövät myös astronautit, koska on niin ravintorikasta.

Olen käyttänyt vaihdellen Spirulina ja Chlorella -levää tabletteina jo kymmenkunta vuotta. Maksa-arvot ovat olleet normaalit. Niissä on paljon proteiinia, spirulinassa hieman enemmän. Chlorellassa on tas lysiiniä (aminohappo) enemmän.

Nainen58

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten nämä teidän artikkelit on kuin jostain iltapäivälehtien lööpeistä?

Olisiko mahdollista jatkossa, jos artikkelin kirjoitaja käyttäisi vaikka googlea?

Spirulina on merilevää, jota kasvatetaan avoimissa viljelyaltaissa tai bioreaktoreissa ympäri maailmaa. Avaruuteenkin asti spirulina matkaa astronauttien määrättynä ravintona, sillä spirulinan hyödynnettävä proteiinipitoisuus on 65-71%! Myös spirulinan monet mineraalit, kuten seleeni, kalsium, rikki, ja vitamiinit, kuten B1, B2, B6, E- ja K-vitamiinit tekevät siitä hyvän tuttavuuden urheilijoille ja kasvissyöjille. Spirulina on toisella sijalla äidinmaidon jälkeen gammalinoleenihapon (GLA) eli hermostolle tärkeän tulehdusta estävän rasvahapon lähteenä. Spirulina vaikuttaa kehoon viilentävästi ja kosteuttavasti, helpottaa allergista nuhaa, ehkäisee sydänkohtauksia ja fetyylietyyliamiinin kautta parantaa muistia ja oppimista ja tehostaa noradrenaliinia kehossamme, mikä lisää iloisuuden- ja mielihyväntunteita. Spirulinasta saa myös voimakkaita antioksidantteja, kuten klorofylliä eli lehtivihreää. Kehon puhdistamiseen raskasmetallijäämistä spirulinaa pidetään erinomaisena.

Spirulina-levästä tehtyä pastaa, jota syödään avaruudessa:

http://www.esa.int/fin/ESA_in_your_country/Finland/Ruokitaan_tulevaisuutta_-_ravitsemusta_maanpinnalla_ja_avaruudessa

Kannattaisiko parikymppisen naisen jättää tuo essitalopraami?

 

Masennuslääkkeiden kulutus Suomessa on kasvanut rajusti parinkymmenen vuoden aikana. Suurin kasvu on tullut siitä, että lääkkeiden käyttäjiä on yhä enemmän.

 

Psykiatriasta on tullut lääketeollisuuden kultakaivos.

Vaadi päästä julkisella puolella terapiaan ja keskustelemaan. Psykiatrit ja yleislääkärit yrittävät painostaa ja mainostaa SSRI-lääkkeiden käyttäjäksi, mutta kannattaa pysyä lujana. Vaadi pelkkää keskusteluterapiaa ongelmiisi.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

Tiesithän, että psyykelääkkeet voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita aivoillesi. Puhutaan iatrogeenisesta dementiasta tai laajemmin CBI:stä eli Chronic Brain Impairmentista. Muitakin termejä on käytössä. Saat lisätietoa nettihaulla. SSRI:t ovat myös todella koukuttavia vaikka osa pääseekin niistä eroon suhteellisen helposti. Arviot pahasti koukuttuneista vaihtelevat aina 20%:sta 60%:iin eli pimeässä pitkälti operoidaan. Tiedät vasta, kun lopetat -periaatteella.

SSRI-lääkkeillä ei kuitenkaan ole varsinaisessa merkityksessä juurikaan tekemistä masennuksen tai muunkaan psyykkisen "häiriön" hoitamisen tai parantamisen kanssa muuten kuin, että niitä siihen vaivaan annetaan. SSRI:t toimivat lamaamalla tunteitasi. Psykiatrit yleensä sanovat, että ne kaventavat tunnekokemuksia tai "leikkaavat huippuja pois". Siten menetät kykyäsi tuntea vahvoja tunteita tai jopa tunnekokemukset kokonaan. Ilmiöstä käytetään entisten käyttäjien keskuudessa nimitystä zombifioituminen ja seurannutta turtuneisuuden tilaan zombitilaksi. Tila vastaa kuulemma karkeasti lobotomiaa, joka tarkoittaa sitä, että sinulta katoaa tai madaltuu persoona ja ihmisyys. Jotkut pitävät seurannutta tunteettomuuden tilaa helpottavana, koska elämän asiat menettävät merkityksensä ja tunteita ei enää koe samalla tavalla. Pidemmän päälle hetkellinen siunaus muuttuu pysyväksi helvetiksi, koska tunteettomuus voi jäädä pysyväksi. Googleta esim. blunted affect tai frontal lobe syndrome niin saat paremman kuvan. Toinen hetkellinen reaktio mitä SSRI:stä monesti saa on pilvi, mutta se on usein vain hetkellinen (muutamia päiviä, viikkoja). Pilvi voi tulla myös paljon myöhemmin käytön jatkuessa, jolloin saat kuulla olevasi nyt "kaksisuuntainen". :) Ole varovainen kehen luotat ja tee oma tutkimustyösi.

Eli olethan varovainen, kun liikut psykiatrisessa maailmassa, ettet tietämättäsi vahingoita itseäsi.

"Meille kerrotaan, että likipitäen jokaiseen tuntemukseen ja vaivaan on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Ja ilolla me ne otamme vastaan: ratkaisu on helppo, nielaistaan pilleri ja jätetään kaikki kipeät ja vaivalloiset muutokset tekemättä. Tai otetaan piikki tai pilleri siinä vakaassa uskossa, että kolesterolilääkkeen, aspiriinin ja lukemattomien rokotusten ansiosta kuolemaa ei ole. Lääketeollisuus tästä kehityksestä on toki mielissään; vakavien sairauksien todella tarpeelliset lääkitykset eivät ole läheskään niin tuottoisia kuin ihmisten peloilla ja ahdistuksella saatu voitto." 

 

Leena Furubacka (yleislääkäri)

 

Masennuslääkkeet eivät auta masentunutta potilasta.

http://aijaa.com/F2ocMF

kirjoittajan kannattaa mennä käymään kilpirauhaskokeissa. Moni saa masennuslääkkeet vaikka todellisuudessa kärsii kilpirauhasongelmsata.

Vierailija

Hei,

julkaisen täällä omaa tutkimusta ja myös keksintöjäni liittyen Spirulinan kasvatukseen.

Mikroleville tulee muodostaa korkeammat mikrobiologiset standardit. Keräämäni aineiston turvin, olen ennenkaikkea tässä mielessä voinut suunnitella ns. uuden sukupolven levälaitoksen.

En ole patentoinut mitään, koska haluan asian edistyvän vapaasti. Tällöin julkinenkin puoli voi tehokkaasti sitoutua kiertotalouden ratkaisuihin.

Blogin voi lukea osoitteesta:

https://spirulinasuomi.wordpress.com/

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat