Kommentit (7)

Spiruliinaa kasvatetaan makean veden altaissa.

 

Terveellisempää se on kuin ruisleipä + margariini.

 

Sitä syövät myös astronautit, koska on niin ravintorikasta.

  • ylös 49
  • alas 19

Olen käyttänyt vaihdellen Spirulina ja Chlorella -levää tabletteina jo kymmenkunta vuotta. Maksa-arvot ovat olleet normaalit. Niissä on paljon proteiinia, spirulinassa hieman enemmän. Chlorellassa on tas lysiiniä (aminohappo) enemmän.

Nainen58

  • ylös 24
  • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten nämä teidän artikkelit on kuin jostain iltapäivälehtien lööpeistä?

Olisiko mahdollista jatkossa, jos artikkelin kirjoitaja käyttäisi vaikka googlea?

Spirulina on merilevää, jota kasvatetaan avoimissa viljelyaltaissa tai bioreaktoreissa ympäri maailmaa. Avaruuteenkin asti spirulina matkaa astronauttien määrättynä ravintona, sillä spirulinan hyödynnettävä proteiinipitoisuus on 65-71%! Myös spirulinan monet mineraalit, kuten seleeni, kalsium, rikki, ja vitamiinit, kuten B1, B2, B6, E- ja K-vitamiinit tekevät siitä hyvän tuttavuuden urheilijoille ja kasvissyöjille. Spirulina on toisella sijalla äidinmaidon jälkeen gammalinoleenihapon (GLA) eli hermostolle tärkeän tulehdusta estävän rasvahapon lähteenä. Spirulina vaikuttaa kehoon viilentävästi ja kosteuttavasti, helpottaa allergista nuhaa, ehkäisee sydänkohtauksia ja fetyylietyyliamiinin kautta parantaa muistia ja oppimista ja tehostaa noradrenaliinia kehossamme, mikä lisää iloisuuden- ja mielihyväntunteita. Spirulinasta saa myös voimakkaita antioksidantteja, kuten klorofylliä eli lehtivihreää. Kehon puhdistamiseen raskasmetallijäämistä spirulinaa pidetään erinomaisena.

Spirulina-levästä tehtyä pastaa, jota syödään avaruudessa:

http://www.esa.int/fin/ESA_in_your_country/Finland/Ruokitaan_tulevaisuutta_-_ravitsemusta_maanpinnalla_ja_avaruudessa

  • ylös 25
  • alas 15

"Meille kerrotaan, että likipitäen jokaiseen tuntemukseen ja vaivaan on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Ja ilolla me ne otamme vastaan: ratkaisu on helppo, nielaistaan pilleri ja jätetään kaikki kipeät ja vaivalloiset muutokset tekemättä. Tai otetaan piikki tai pilleri siinä vakaassa uskossa, että kolesterolilääkkeen, aspiriinin ja lukemattomien rokotusten ansiosta kuolemaa ei ole. Lääketeollisuus tästä kehityksestä on toki mielissään; vakavien sairauksien todella tarpeelliset lääkitykset eivät ole läheskään niin tuottoisia kuin ihmisten peloilla ja ahdistuksella saatu voitto." 

 

Leena Furubacka (yleislääkäri)

 

Masennuslääkkeet eivät auta masentunutta potilasta.

http://aijaa.com/F2ocMF

  • ylös 42
  • alas 28

kirjoittajan kannattaa mennä käymään kilpirauhaskokeissa. Moni saa masennuslääkkeet vaikka todellisuudessa kärsii kilpirauhasongelmsata.

  • ylös 19
  • alas 22
Vierailija

Hei,

julkaisen täällä omaa tutkimusta ja myös keksintöjäni liittyen Spirulinan kasvatukseen.

Mikroleville tulee muodostaa korkeammat mikrobiologiset standardit. Keräämäni aineiston turvin, olen ennenkaikkea tässä mielessä voinut suunnitella ns. uuden sukupolven levälaitoksen.

En ole patentoinut mitään, koska haluan asian edistyvän vapaasti. Tällöin julkinenkin puoli voi tehokkaasti sitoutua kiertotalouden ratkaisuihin.

Blogin voi lukea osoitteesta:

https://spirulinasuomi.wordpress.com/

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat