Sairasloma kannattaa käyttää

Teet itsellesi karhunpalveluksen, jos vääntäydyt sairaana töihin. Lepo on monesti parasta hoitoa. Se estää jälkitauteja ja suojaa sydäntä. Terveen maalaisjärjen käyttö on paikallaan, kun miettii, onko työkuntoinen vai ei.Lue koko juttu

Sairasloma kannattaa käyttää

Kommentit (6)

suomalaiset on ihan hirveästi sairaslomalla, ainakin kaupanalalla. Ei tarvitse olla kuin hammassärky, niin johan haetaan saikkulia. Ja ihme perusteella lääkärit sitä antaakin. Ei suomalaisaia tarvitse kannustaa saikuille, päinvastoin kannattaisi kannustaa oikeasti ahkeruuteen ja yritteliäisyyteen. Jos on selkeä tartuntatauti voi olla pois, mutta jaos on nuha ka "alilämpöä" 35,5 niin ollaan kuolemansairaitaq olevinaan. Ihan turhaa löpinää, sanon minä.

  • ylös 14
  • alas 72

Tuosta nyt on olemassa kaksi puolta. On ne jotka vaan ovat yksinkertaisesti laiskoja ja käyttävät hyväkseen järjeslmää ja hekevat heti saikkea pienimmistäkin oireista. Se on omasta mieletäni myös aivan sieltä, mihin aurinko ei pasita. Sitten on tämä toinen puoli, jotka tekevät tulosvastuullista työtä yksityisellä puolella ja paineet ovat kovat liian tiukoista aikatauluista johtuen. Aiheuttaa valtavaa tressiä ja ylitöineen ja työn hektisyyden takia.

Itsellä alkoi rytmihäiriöitä esiintymään töissä ollesa kun oli aivan liikaa painetta niskassa. Menin lääkäriin työterveys sellaiseen, johon en ihan pikkujuttujen takia mene. Rytmihäiriöt oli kestänee kaksi viikkoa ja niitä esiintyi tunnin välein. Minut lähetettiin testeihin ja rasitus testeihin ja ultrattiin vielä sydän. Sydän lääkäri sanoi, että kaikki on kunnossa ja yritä välttää tressiä. Mitenkähän sellainen tressin välttäminen tällaisessa työssä onnistuu. Sanoin että rymihäiriöt alkoivat liiaalisesta työ kuormasta ja olin muutenkin henkisesti aivan loppu. Lopputulos: ei päivääkään sairaslomaa eikä mitään lepotaukoa ja takaisin töihin vaan. Aika hullua ja ihmettelinkin että mikä helkkari tässä nyt mättää, että ei mitään lepomahdollisuutta anneta. Kerrankin kun vaivautuu sinne lääkäriasemalle menemään. Se on vaan niin, että nämä pikkuasioista narisijat ja hyväksi käyttäjät pilaavat oikeasti sairaiden ihmisten pääsyn levolle typerillä tempuillaan. Sain kuulla, että tässä yrityksessä oli ohjeistettu hieman lääkäreitä tieukempaan otteessen, koska kuulemma liikaa sairaspoissaoloja. Kai se sitten niin on, että lepäämään pääsee sitten vasta kun on kuollut! 

  • ylös 46
  • alas 30
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Alilämpö voi liittyä oireena kuumeetomaan keuhkokuumeeseen tai esim. verenmyrkytykseen. Terveellä niin sanottu alilämpö ilman muita oireita ei riittäne sairasloman syyksi, eli kokonaisuutta siinäkin punnitaan.

  • ylös 5
  • alas 18
Vierailija

Se on juuri näin että niin paljon lääkärit nykyään joutuvat kohtamaan ns tyhjän narisijoita, anteeksi että sanon näin voimakkaasti. Mutta myös on omakohtaista kokemusta siitä kun ei oteta vakavasti. Niin eihän siinä hyvin käy.
Ja rivien välistä saapi ymmärtää pientä naljailuakin päälle.
Sitten on itse hoitajat/lääkärit jotka tuntuu käyvän vain jonkui kirjekurssin että pääsee töihin, että ei osata tutkia eikä oikeastaan mitään muutakaan... Turhauttavaa. Arvostan erittäin paljon näitä ammatteja ja kuitenkin Suomessa ollaan hyvällä tasolla hoidoissa yms. Mutta sinne pääseminen on välillä kun kolikkoa heittäisi ja jännityksellä katsoo saako hoitoa vai ei ja otetaanko tosissaan vai ei.... 172

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Alilämpö voi liittyä oireena kuumeetomaan keuhkokuumeeseen tai esim. verenmyrkytykseen. Terveellä niin sanottu alilämpö ilman muita oireita ei riittäne sairasloman syyksi, eli kokonaisuutta siinäkin punnitaan.
Alilämpö ei liity kumpaakaan noihin. Se voi liittyä pitkälle edenneeseen anoreksiaan tai vaikeaan kilpirauhasen vajaatoimintaan. Tai sitten pahaan kylmettymiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat