Sairasloma kannattaa käyttää

Sairasloma kannattaa käyttää

Teet itsellesi karhunpalveluksen, jos vääntäydyt sairaana töihin. Lepo on monesti parasta hoitoa. Se estää jälkitauteja ja suojaa sydäntä. Terveen maalaisjärjen käyttö on paikallaan, kun miettii, onko työkuntoinen vai ei.Lue koko juttu

Kommentit (4)

suomalaiset on ihan hirveästi sairaslomalla, ainakin kaupanalalla. Ei tarvitse olla kuin hammassärky, niin johan haetaan saikkulia. Ja ihme perusteella lääkärit sitä antaakin. Ei suomalaisaia tarvitse kannustaa saikuille, päinvastoin kannattaisi kannustaa oikeasti ahkeruuteen ja yritteliäisyyteen. Jos on selkeä tartuntatauti voi olla pois, mutta jaos on nuha ka "alilämpöä" 35,5 niin ollaan kuolemansairaitaq olevinaan. Ihan turhaa löpinää, sanon minä.

Tuosta nyt on olemassa kaksi puolta. On ne jotka vaan ovat yksinkertaisesti laiskoja ja käyttävät hyväkseen järjeslmää ja hekevat heti saikkea pienimmistäkin oireista. Se on omasta mieletäni myös aivan sieltä, mihin aurinko ei pasita. Sitten on tämä toinen puoli, jotka tekevät tulosvastuullista työtä yksityisellä puolella ja paineet ovat kovat liian tiukoista aikatauluista johtuen. Aiheuttaa valtavaa tressiä ja ylitöineen ja työn hektisyyden takia.

Itsellä alkoi rytmihäiriöitä esiintymään töissä ollesa kun oli aivan liikaa painetta niskassa. Menin lääkäriin työterveys sellaiseen, johon en ihan pikkujuttujen takia mene. Rytmihäiriöt oli kestänee kaksi viikkoa ja niitä esiintyi tunnin välein. Minut lähetettiin testeihin ja rasitus testeihin ja ultrattiin vielä sydän. Sydän lääkäri sanoi, että kaikki on kunnossa ja yritä välttää tressiä. Mitenkähän sellainen tressin välttäminen tällaisessa työssä onnistuu. Sanoin että rymihäiriöt alkoivat liiaalisesta työ kuormasta ja olin muutenkin henkisesti aivan loppu. Lopputulos: ei päivääkään sairaslomaa eikä mitään lepotaukoa ja takaisin töihin vaan. Aika hullua ja ihmettelinkin että mikä helkkari tässä nyt mättää, että ei mitään lepomahdollisuutta anneta. Kerrankin kun vaivautuu sinne lääkäriasemalle menemään. Se on vaan niin, että nämä pikkuasioista narisijat ja hyväksi käyttäjät pilaavat oikeasti sairaiden ihmisten pääsyn levolle typerillä tempuillaan. Sain kuulla, että tässä yrityksessä oli ohjeistettu hieman lääkäreitä tieukempaan otteessen, koska kuulemma liikaa sairaspoissaoloja. Kai se sitten niin on, että lepäämään pääsee sitten vasta kun on kuollut! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Alilämpö voi liittyä oireena kuumeetomaan keuhkokuumeeseen tai esim. verenmyrkytykseen. Terveellä niin sanottu alilämpö ilman muita oireita ei riittäne sairasloman syyksi, eli kokonaisuutta siinäkin punnitaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat