Kalansyöjän sydän kiittää

Kalassa on hyvää rasvaa mutta myös ympäristömyrkkyjä. Miten usein ja millaista kalaa kannattaa lautaselleen kauhoa? Onko sushin syömisessä riskejä?Lue koko juttu

Kalansyöjän sydän kiittää

Kommentit (2)

Jos kalassa muka liikaa myrkkyjä, niin entäpä siinä halvassa punaisessa lihassa jota suomalaiset lappaa kitusiinsa joka päivä ja huomattavasti suurempia määriä. Nuo possut ja naudat kun joka päivä elävät teollisella sapuskalla, harva possu ulkoilemaankaan koko elämänsä aikana pääsee! Alttiimpia ne punaisen lihan syöjät on myrkyille kuin kalan syöjät. Kalathan syö pääasiassa vain luonnonmukaista ruokaa... Oon useamman vuoden jo viikottain puputtanut ainakin 0.5kg kalaa ja päivittäin syönyt, enkä ole huomannut muuta kuin positiivisiä vaikutuksia eli enää ei väsytä, ei päänsärkyä ja muutenkin sohvaperunailun tilalle on tullut päivittäin vähintään 1h hikiliikuntaa =) Ainuttakaan keskenmenoa en ole saanut :D Lääkärissäkin käyn vain välttämättömissä työterveyskontrolleissa eikä ole sairaslomiakaan pidetty viimeksi kuin yläasteikäisenä =) Kala on myös todella halpaa ja vähän ympäristöä kuormittavaa kun sitä ei välttämättä tarvitse kasvattaa =)

  • ylös 22
  • alas 15
Porkkana

Villi kalaa on vaikea kaupasta saada, muuten on papanoilla syötettyä teollista kalaa ....

  • ylös 9
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat