Vierailija

_________________________________

Arto Lauri 63. CIA invasion

https://www.youtube.com/watch?v=K7RX8nkCyO4
------------------------

Arto Lauri 61. Cormorants, missiles

https://www.youtube.com/watch?v=K5wbG8e456E
----------------------------------
3329. Ydinsairaus

Mystinen epidemia vaivaa venäläisen "aavekaupungin" asukkaita
ydinmyrkytys ydinmyrkytys ydinmyrkytys

IS. Julkaistu: 28.5.2014 2:27

Mysteeri Osalla Kazakhstanissa sijaitsevan Kalachin ja Venäjällä sijaitsevan Krasnodarskin asukkaista on todettu omituinen "epidemia", uutisoi Express-verkkolehti.  Lehden mukaan osa edellä mainittujen kaupunkien asukkaista on vaipunut selittämättömällä tavalla jopa päiväkausien mittaiseen uneen. Kun asukkaat heräävät jopa kuusi vuorokautta kestäviltä "Ruususen uniltaan", heillä ei ole mitään muistikuvia menneiden päivien tapahtumista.

 Mysteerin ratkaisemiseksi alueilla on tehty jo yli 7000 koetta, joiden yhteydessä on tutkittu muun muassa maaperää, ilmaa sekä vesivaroja. Lisäksi asukkaille on tehty verikokeita. Yrityksistä huolimatta varmuutta epidemian aiheuttajasta ei ole saatu selvitetyksi. Tutkijat kuitenkin arvioivat, että vaivan taustalla saattaa olla uraanivuoto jossakin näiden kaupunkien lähistöllä.

 Kaupunkilaisten uneliaisuus on saanut aikaiseksi joitakin tragikoomisia tilanteita. Esimerkiksi Kalachin kylässä osa asukkaista on ollut erittäin huolissaan hiljattain haudatun ikämiehen kohtalosta. Asukkaat nimittäin pelkäävät mahdollisuutta, että he ovat haudanneet kuolleeksi luulemansa miehen tämän nukkuessa.

 Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen Krasnodarskin kaupungin väkimäärä on laskenut huomattavasti, minkä vuoksi sitä nykyisin luonnehditaan aavekaupungiksi.
 Mikko Vesa

* Ilmiön ITSE tunnen TVO:lla  käsitteenä "ydinabnea". Kun ihmisen aivojen läpi reaktorin säteilyn neutronivuot ja muut sähköiset Pu-239 kanavasäteilypäästöt puskevat. Aivojen sähköjärjestelmä menee katatoniseen puolivalvetilaan. Jossa JOPA oman käden nostaminen on työn takana. Jopa portaiden kävely vaatii uskomattoman lujaa tahtojen  taistelua. Uhri lysähtää lattialle pääsemättä enää edes ylös.

* Kovin tuttua minulle vuosikymmenien ajan!  TVO:lla mm. 12 Rh- hallin vierailulle tulleet  kansanedustajaa olivat sisällä vain 30 min. Jonka jälkeen heidät jouduttiin kantamaan ambulanssien baareilla pois useimmat eri asteisissa tajuttomuustiloissa. Kuten kuvaan kuuluu SUPO POLIISIT vannottivat kaikkia näitä kansanedustajia vaikenemaan totaalisti kokemuksistaan TVO:lla. !
----------------

Kommentit (1)

Vierailija

_________________________________

Arto Lauri 65. Med Olli III

https://www.youtube.com/watch?v=ketNB6pLbUk
--------------------------

Arto Lauri 64. ULTIMATE Posiva

https://www.youtube.com/watch?v=YVNqIBANy1g
-------------------------------
Näyttävä vesiprosessi
näyttävää näyttävää

10.7.2014 20:19, kirjoitti:
http://veclip.com/watch-Tu5XvzEIfMc/...ctrolysis.html

Arto hei.

WoW! Aika näyttävän prosessin kaveri saakin aikan veden ALLA! Taustalla "joku" tikuttaa. Jos on lisäksi säteilymittari, niin aika hyvin taimaa prosesin (oletettuun neutronituottoon) myös!

Kyseessä fysiikan mukaan siis EI ole mikään fuusioprosessi sinällään. Vaan systeemi jossa veden alla leiskuva +3000C valokaari tosiaan hajoittaa vettä vedyksi. Joka palaa samalla lennosta takaisin vedeksi. Suolaako se näytti laittavan ensin veteen?

Kiinnostava, ovelasti systeemissä saatiin aikaan suora valokaari pistemäisenä veden alle. Mutta vetyplasmapalosta lähinnä kysymys kvanttitasolla. Näyttävää kaikkineen kyllä!

 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat