Vierailija

_________________________________

Arto Lauri 64. ULTIMATE Posiva

https://www.youtube.com/watch?v=YVNqIBANy1g
-------------------------------

Arto Lauri 63. CIA invasion

https://www.youtube.com/watch?v=K7RX8nkCyO4
------------------------

3333. Tuulivoimaa

Tuulivoima Tanskassa puoleen hintaan verrattuna hiileen ja kaasuun

--------------------------------------------------
Halvin kestävän kehityksen sähkön Tanskassa tuottaa maalla tuulivoima uusien turbiinien aloittaessa toimintansa vuonna 2016. Uusin analyysi saatiin maan hallitukselta. Hinta on arvioitu olevan noin puolet siitä, mitä kivihiilen ja maakaasun energian hinta.

Tietenkin, jos maalla oleva tuulivoima on halvin vaijhtoehto uusille sähkön tuotannoille, tämä seikka annostelee ajatusta, että hiili ja maakaasu ovat pysyvä pitkän aikavälin energiana tuottajien oletuksena. Ensisijainen perustelu pitää ne tuotannossa jatkosswakin näyttää ollevan niiden alhaiset rahoituskustannukset.

Rasmus Petersen, Tanskan ministeri Energia, ilmasto ja rakennukset sanoi: "Tuulivoima on nykyään halvempaa kuin muut energiamuodot, eikä vähiten siksi, tuota isoa sitoutumista ja ammattitaitoa alallaeen. Tämä pätee sekä tutkijoiden, yritysten ja poliitikkojen tietoihin. "Tanska haluaa olla fossiilisista polttoaineista vapaa vuoteen 2050 mennessä. Tuulivoiman Tanskassa osuus on noin 28% maan sähköstä.

Kivihiilessä, kuten tiedämme, on joitakin vakavia haittoja, kuten kuinka paljon se vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja vaarallisia kaasuja, jotka edistävät ilman saastumista ja siihen liittyvien sairauksia ja kuolleisuutta.Tutkimuksessa ei edistetä ympäristöhyötyjä polttamalla hiiltä - "analyysi ei perustunut täydellinen kustannus-hyöty arviointeihin erilaisista ??tekniikoista, joihin sisältyvät arvioinnit ympäristöhyödyistä, veroina tai tukina."

Harvard Medical Schoolin tutkimus on yrittänyt laskea kustannuksia amerikkalaisen yhteiskunnan polttaessa hiiltä ja arvioi, että määrä on noin 500 miljardia dollari vuodessa. Niin, uusiutuva energia on usein verrattu fossiilisten polttoaineisiin  epäoikeudenmukaisin tavoin, koska uusiutuvan edut jäävät liian usein huomiotta.

Jos taloudelliset kustannuksia muodostuu yhä vähemmän ja vähemmän esteenä jatkossa, niin näyttää olevan vähemmän riitaisuutta kentällä seisomaan ja vastustamaan uudisenergiaa.

Katsovat, että Tanskan Energy Authority, toukokuussa 2014, julkaisi lausunnon, jonka mukaan fossiilisten polttoaineiden energiajärjestelmästä irtautuminen oli mahdollista. "On teknisesti mahdollista rakentaa energiaa, joka ei perustu hiileen, öljyyn ja maakaasuun. Tämä on vahvistettu julkaisemalla raportin Tanskan energiavirastolta otsikkona on "Energiscenarier 2020, 2035 og 2050" (Energy skenaariot 2020, 2035 ja 2050), joka laskee lisäkustannukset energiahuollolle joka on riippumaton fossiilisista polttoaineista välillä DKK 6 ja 29 miljardia. vuonna 2050, valinnasta riippuen vihreän energian järjestelmän puolesta. "

On kiehtova suuntaus huomata mitä tapahtuu yksittäisten kansakuntien ryhtyessä toimiin tulla tuontienergiasta riippumattomaksi. Jos ajatellaan, kuinka paljon kansainvälinen selkkausta on ollut runsaista luonnonvaroista, tuleeko muutoksista joitakin geopoliittisia heijastusvaikutuksia. Ilmoittaa kirjoittaja, kun Tanskasta on jo tulossa fossiilisten polttoaineista riippumaton?

Toinen trendi, on tuottaa enemmän pienempää vihreää matkailua, josta on tullut varsin suosittu Saksassa. Kuinkahan moni jatkossa suuntaa Tanskaan vieraillakseen sen tuulivoimaloissa, ja kuinka moni Tanskaan jatkossa toteuttaa vapaa-ajan matkoja tuulipuistoihin.

http://cleantechnica.com/2014/07/28/...power-denmark/

 

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat