Mykkäkoulu on vallankäyttöä

Mykkäkoulu on vallankäyttöä

Hyvä riita tähtää ratkaisuun, mutta mykkäkoulu on vallankäyttöä. Toisen puhumattomuus saa kumppanin usein epätoivoiseksi: mikään sana tai ele ei tunnu lopettavan hiljaisuutta. On vain odotettava.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Miltä mykkäkoulun kohteena olevasta naisesta tuntuu, jos miehet toivovat lähinnä äänihuulten tulehduksia ja muita vaimentamiskeinoja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huomaa, että juttu on miehen kirjoittama. Meillä on näin päin : mies nalkuttaa ja on 20 vuotta harrastanut mykkäkoulua. Hyvänä asiana todettakoon , että yli kahden viikon jaksot on lyhentyneet viikkoon. Yksi pahimmista henkisen väkivallan muodoista. 

claudia

Mieheni ei puhu. Minä olen kertonut kaiken ja halunnut pelastaa avioliittoni.

Nyt on edessä avioero. Mistä tämä oletus, että pelkästään naiset pitävät mykkäkoulua?

Tämä on eka kerta elämässäni, jolloin olen vetäytynyt kuoreeni, en pysty enää puhumaan. Minut on hylätty lopullisesti jatkuvalla mykkäkoululla. Olen ollut hiljaa koko päivän. En tahallani. En pysty enää puhumaan, enkä katsomaan, enkä edes koskettamaan häntä. Tosi paha olo.

Uneton

Pelkään miestäni koska hän on nyt arvaamaton ja impulsiivinen. Ei vastaa mihinkään kysymyksiin ja arjesta sopiminen on nillittämistä. Kehoni reagoi mykkyyteen vapinalla, vatsakivulla, huimauksella. Itken usein ja olen lamaantunut. Ruokahalu on tiessään ja uni tulee vaan lääkkeillä. Alan tajuta että minun on pelastettava itseni ja lapseni...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat