Mustaherukasta apua silmille ja aivoille

Tiesitkö, että mustaherukasta voi olla apua näyttöpäätetyön rasittamille silmille ja muistiongelmiin? Tai että herukoissa on enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa? Anna tuttujen marjojen yllättää.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

olen syönyt tyrniä ja mustaaviinimarjaa  soseutettuna tehosekoittimessa 3 x o,5 min  jolloin tyrnin siemenkin rikkoutuu  .jo 20vuoden ajan  enkä tänäaikana  sairastunut flunssaan kertaakaan ennen vaivasi vuosittain.  J.L.

Vierailija

Syön joka päivä tehosekoittajalla muusattuja marjoja; mustikoita, puolukoita, vadelmia, mustaviinimarjoja.
Voin todeta samoin kuin edellinen kommentoija: Ei ole ollut flunssaa kymmeniin vuosiin. Suosittelen marjojen syöntiä keittämättä niitä. Pakastin täyteen!

Eläkeläisiä leipäjonoissa

Pieneen pakastimeen, ei mahdu kovin paljoa, joten kaikkia marjoja, joita haluaisi ei voi itse poimia. Kaupungeissa paljon sairaus- ja kansaneläkeläisiä, joilla ei vanhuuden, vammaisuuden, tai sairauksien takia, ole voimia, tai mahdollisuuksia, lähteä kauemmas metsiin, marjoja keräämään, olisi kiva, jos he, joilla niitä tulee liikaakin, jakaisivat talvella heille, joilla niihin ei ole varaa, tai mahdollisuuksia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat