Kommentit (2)

Miksi rauhoittavia lääkkeitä ei mainita tässäkään? Lähinnä monet bentsodiatsepiiniit helpottaisivat tässäkin oloa niin, ettei siitä tupakantuskasta vaan jaksa välittää.

Vaikea ymmätrtää lääkäreiden haluttomuutta käyttää näitä, kun sopisivat olon helpottamiseen melkein taudissa kuin taudissa, ja suurin osa on todella turvallisia käyttää muihin lääkkeisiin verrattuna, esim. myrkyllistä yliannostusta on vaikkapa diapamista todella vaikea saada.

Pelätäänkö näissä sitä, että näistä tosiaan tulee ajan kanssa suht helposti riippuvaiseksi? No mitä sitten, maailmalla näitä monet ottavat siinä missä c-vitamiinia meillä aamupalan kanssa, auttaa jaksamaan...

  • ylös 16
  • alas 13

Kokeilin muutama vuosi sitten Champixia. Aloitin kuurin hieman ennen lomamatkaa. Lähdimme lapsen perheen kanssa asuntovaunureissulle, mikä meni osittain pilalle lääkkeen sivuvaikutusten vuoksi. Olin huonotuulinen ja ailahtelevainen, mutta en tajunnut, mistä moinen johtui. Muut eivät voineet edes aavistaa, koska en ollut kertonut yrityksestäni lopettaa tupakanpoltto. Kotiinpäästyäni mietin, mikä meni pieleen ja päädyin Champixiin (olen yleensäkin herkkä lääkkeille). Lopetin lääkkeen. Vuosi sen jälkeen lopetin tupakanpolton ilman mitään apuja enkä ole sen jälkeen savuakaan vetänyt.

Olkaa siis varovaisia lääkkeiden kanssa tai ainakin tiedostakaa niiden sivuvaitukset. Sivuvaikutusten vuoksi vaarana voi olla vaikka välirikko lähimmäisten kanssa tai jopa hengenvaara.

Tsemppiä!

  • ylös 15
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat