Millainen kotikuntolaite kannattaa hankkia?

Jos kuntolaitteen ostaminen kiinnostaa, mieti mitä sillä tavoittelet.Lue koko juttu

Millainen kotikuntolaite kannattaa hankkia?

Kommentit (2)

Kuulkaahan pullamössösukupolvi! Kaikki tarvittavat laitteet löytyvät kehostanne/lihaksistostanne ja tuohon ripaus mielikuvitusta niin voitte laittaa sen 70-100 euroa kuukaudessa säästöön ja harrastaa liikuntaa ilmaiseksi kotona, ulkona tai vaikkapa meressä. Ja mitä liikkeitä sitten tehdään? KVG! Sitten noilla säästetyillä rahoilla voitte ostaa lomamatkan ja esitellä sitä ihanaa pyykkilautaa ja peppua kanariansaarten rannoilla.(voithan  tietysti näyttää pylly- ja pyykkilautakuvasi esim instagramissa, facebookissa ja twitterissä). Hohhoijaa. Minkä laitteen tarvii jotta tyhmyys ei tiivistyisi tällaista vauhtia?

  • ylös 11
  • alas 12
Vierailija

Terveisiä yhdeltä pullamössöttäjältä. Lähes kaikilta ihmisiltä löytyvät lähes kaikki lihakset, joita suurin osa ei käytä silti, eli saavat surkastua rauhassa. Laskelmasi menee pieleen siinä, että kotikuntolaite hankitaan kerran, ja sitä ylläpidetään sen lisäksi. Eli ei tule satojen eurojen kuukausikuluja.  Jos melot tai uit talvella luonnonvesissä, niin silti tarvitaan kanootteja, kajakkeja, märkäpukuja ja kuivapukuja jne. Olipa laji mikä tahansa, niin ilmaista se ei ole. Suomessa paljasjalkakävelystä saa talvella paleltumavammoja, joten jopa kävelyssä tarvitaan hyviä kenkiä, jotka nekin kuluvat. Eli ilmainenkin liikunta maksaa. Kaikilla ei ole takkaa ja halkopinoa tai pihaa kolattavaksi.

Tässä on eletty koronavuotta, jolloin moni on linnoittautunut asuntoonsa. On taatusti parempi käyttää kotikuntolaitetta, kuin olla kokonaan liikkumatta. Tällä hetkellä monin paikoin tiet ovat liukkaita ja jäisiä. Ihmisillä voi olla erilaisia terveydellisiä tekijöitä (kuten näkövamma, tuki- ja liikuntaelinsairaus, sairastettu aivohalvaus), jotka tekevät haastavilla keleillä ulkoilun vaaralliseksi. Tai liikuntaan tarvittaisiin avustaja.

On itsensä ylentämistä alentaa toiset pullamössökansaksi. Itse olen kevyt, enkä jaksaisi tehdä askelkyykkyjä puolta tuntia. Lumettomaan aikaan uskallan pyöräillä, jäisellä en. Kuntopyörä tekee reisille nannaa. Kunkin on tiedostettava omat tarpeet, oma terveydentila, oma motivaatio jne ja tehtävä kuntoilupäätöksensä siltä pohjalta. Oman kuntopyöräni kanssa kuntoilen ennen seuraavaa muuttoa metallikeräyslavalle, ja samaa kuntoilua harrastan monen muun tavaran kanssa. Lumien sulettua ajattelin aloittaa lenkkeilyn painoliivin kanssa. Kukin tavallaan. Minä hoidan asiat pullamössöjen tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat