Nämä kalat hoitavat kolesterolia

Kalan hyvät rasvahapot voitelevat suonistoa ja hellivät sydäntä. Kolesterolia laskevia rasvaisia kaloja ovat muun muassa lohi, muikku ja lahna. Myös vähärasvaista kalaa kannattaa syödä niissä olevan arvokkaan proteiinin takia.

Lue koko juttu

Nämä kalat hoitavat kolesterolia

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos saisi ravitsemusasiantuntijaksi jonkun muun kuin Ursula Schwabin niin lehteä voisi joskus lukeakin. 

  • ylös 21
  • alas 24

Lohen ja hauen kalorit ovat nyt kyllä vähän pielessä. Lohessa on kaloreita 100 g:ssa lähteestä riippuen jonkin verran 200 kalorin molemmin puolin, hauessa alle 100 kalorin...

  • ylös 48
  • alas 31
duuri

Niin tarkoitatko nyt Suomen Suomalaisia lapsia vai ulkomaalaistaustaisia.

Minulla sellainen käsitys ainakin ihon suhteen, että tummaihoiset eivät saa auringosta riittävästi D-vitamiinia Suomen oloissa vaan joutuvat syömään sen lisäravinteena.

  • ylös 14
  • alas 17
jokuvaa

Taas näitä Ursulan valheita kovasta rasvasta, ja margariinien terveydestä. Kasvirasvat ne vasta muuttuvatkin syöpäyhdisteiksi pannulla paistettaessa.. herää Ursula Schwab.

  • ylös 19
  • alas 16
stadironin

Vierailija kirjoitti:
Siika on myös yleensä kasvatettua eli siinäkään ei ole D-vitamiinia.

Mielenkiintoinen väite. Mihin perustuu? Jos kala kasvatetaan oikealla ravinnolla, se saa todennäköisesti kaikkea hyvää enemmän kuin luonnossa ja ennen kaikkea kaikkea pahaa vähemmän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat