Vierailija

Moikka,

olen 45 vuotias "perusterve" mies, ilman ainakaan todettuja vaivoja. Viime aikoina, minulla on ollut kiusallinen tunne korvissa. 

Useita kertoja päivässä joko toiseen tai kumpaankin korvaan tulee paineentunne. Vaikea kuvailla tarkkaan, miltä se tuntuu. Kuulo ei mene, mutta korvassa on ptunne epämiellyttävästä paineesta. Sitä kestää joitain sekuntteja. Joskus "täräyttää" oikein kunnolla ja korva alkaa tinnittää samalla. 

Vielä oudommaksi tämä menee siinä, että tuota tapahtuu eniten päiväsaikaan. Ei niinkään iltaisin tai iltaisin. 

Itseä tietenkin pelottaa, että kyseessä on jotain verenkiertoon aivoissa/päässä tai sydämeen liittyvää. Olen koittanut miettiä, että onko rinnassa samalla jotain tuntemuksia, mutta en voi olla siitä varma, koska silloin kun korvaan tulee se paineentunne, niin voi olla, että tarkkailen sydäntäni liikaakin. 

Kenelläkään mitään vastaavaa?

Johannes

 • ylös 33
 • alas 27

Kommentit (5)

Itselläni on ollut samoja oireita. Kyseessä on ollut korvasieni, suosittelen, että menet lääkäriin ja pyydät testiä sen varalta.

 • ylös 20
 • alas 24

Ja lisäyksenä edelliseen, että korvani olivat täysin tukossa. Niitä huuhdeltiin spriin kera useaan otteeseen hoitajan toimesta.

Kuitenkin lääke mitä mulle määrättiin oli Otiborinia, jota saa nykyään apteekista ilman reseptiä.

http://www.otiborin.fi/

 • ylös 22
 • alas 20
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minulla on myös paineentunnetta korvissa ja kasvoissa outo olo. Vaivat saivat alkunsa, kun tein treenejä. Niissä makasin selälläni polvet koukussa ja vein polvia vuorotellen puolelta toiselle. Häntäluuni on jäykkä ja häntäluussa menee paljon selkäydinhermoja. Pelkään, että joku hermo vaurioitunut tai sitten hermoja on puristuksissa.
Lääkärit väittävät, että korvatorvet ovat turvonneet flunssan seurauksena. Mutta, kun minulla ei ole ollut flunssaa. Sitten he saattavat väittää, että minulla on allergiaa. Nämä oireet alkoivat joulukuussa, jolloin ei ole siitepölyä ilmassa. Minulla ei ole poskiontelotulehdusta.
Oikean puoleinen kasvojen osa on turvoksissa. Jalan pohjassa on turvonnut patti. Kyllä mielestäni nämä ovat jonkinlaisia neuralgioita. Kun häntäluu vedetään synnytyksessä pois paikoiltaan, niin elimistö ryhtyy käyttäytymään oudosti. Häntäluuvaivan kanssa menee varmaan koko loppuelämä.

 • ylös 21
 • alas 20
Vierailija

Täällä on ihan samaa ollut jo kohta vuoden päivät. Perus sairautena minulla on ms-tauti, johon oireet voi liittyä, mutta ajattelin varmuuden vuoksi alkaa tutkituttamaan, ettei ole jostain vakavammasta kyse

 • ylös 18
 • alas 10
hehe

Jahas, löysin tämmöisen keskustelun, sopi omiin oireisiin. Mulla vaan alkoi n. 3 viikkoa sitten kuume, joka kesti pari paivää. Kuumen aikaan tuli paineen tunne kaulaan ja korvaan, kaula oli myös jäykkä oikealta puoleen, leukakulmassa kipua ja poskilla korven lähellä iho arasti. Vihdoinkin kun menin lääkäriin, niin oireet justiinsa helpotti, mutta kävin lääkärissä ja lääkäri arveli olleen kuumesta alkanut ja flunssan jälkitauti. Oikeasta korvassa lievä korvakäytävän tulehdus. Sain siihen korvatipat. Paineeseen ja kaulan jäykkyyteen sanoi, että hengitystien infektio ja määräsi Duact lääkkeen turvotukseen. Lisäksi on ollut niskan jäykkyytä, sitä harvemmin ja vähän, mutta määräsi siihenkin relaxanttia. Mutta niin, kannattaa käydä lääkärissä jos mitään korvaoireita tulee. Turhaan itekin vitkuttelin. Joskus nuo flunssatkin on ihan oireettomia kun vastustuskyky tms hyvä. Itelläkään ei kuumesta tullut mitään nuhaa edes, oli vaan joku 37,5 kuumetta ja hutera olo ne yllä mainitut oireet.

 • ylös 20
 • alas 13

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat