Vierailija

 

Arto Lauri 69. SL-1 SL-2

https://www.youtube.com/watch?v=ntwc69UkTqU
-----------

Arto Lauri 68. The FISSIO

https://www.youtube.com/watch?v=M2E8OG5EbO8
---------------
Mitä ydinvoiman tilalle
ekoapa ekoapa ekoapa

10+3 Suomi24. Ydinvoima 09.2014
- Luuleekohan Mauri/ että tuollaisesta syvästä reiästä pulppuaisi rajattomasti kuumaa höyryä? Emme ole Islannissa.
---

* Niin.. Vastoin yleistä luuloa maapallon "viileämpi" kalliokerros vastaa omenan kuorta. Jonka paksuuden jälkeen KAIKKIALLA on muutamassa kilometrissä vastassa tismalleen SAMA luokkaa tuhat asteinen laavameri. Tämä laavameri on KOKO Maapallon sisuksen kokoinen.

Voi ihan SYYSTÄ ihmetellä miksi se alkaisi ns "jäähtyä" jos siitä otetaan energiaa kuin hyttysen pierusta?) Itse asiassa tuo 4,5 miljardia vuotta hehkunut maapallon kokoinen sisus on tehty 100% siitä samasta uraani, thorium, K40, C14 tyyppisistä radioaktiivisista aineista joita nakerratte malmioista.

Tosin, mielettömin energia haaskuin ja ikuisin uraanin tuotannon saastemerin reaktoreihinne ASE tuotantoon.( Vain 0,0025% kaivetusta uraanista tulee hyötykäyttöön. Ja muut jää luontoon saastana!)

Vaan mitään JÄRKEÄ ei ole tehdä niin. Koska maan sisällä olevat radioaktiivisen hajoamisen/ vuorovesivoimien energiat VOI hakea suoraan kaivamatta paskaanne maan päälle.

Tässä on sitten vieläkin suurempi hyöty. Maan sisuksessa on tunnetusti enemmän, valtameri määrässä vettä kuin maapallon pinnalla. Mutta kun vesi muuntuu sisuksissa +500Niin johtamalla samainen kuuma vesi porauskaivoista maan päälle. Ottamalla ensin sen energia talteen ja nyt tärkeää! Taltioimalla veteen luontaisesti liuenneet kullan, platinan, hopean, nikkelit, kuparit, erikoismetallit ja vastaavat. Jäähtyminen siis laskee veden kykyä liuottaa metalleja. Ihmiskunta saisi näin ilmaisena kylkiäisenä käsiimme nyt loppuvat elintärkeitä erikoismetalleja mielettömät määrät käyttöönsä.

Erinomaisen EKO- energiantuotannon sivutuotteina ilman energiasyöppöjä kaivoksiakin! Tämä hyper agressiivinen vesi tuo mm. tulivuorialueilta jatkuvasti jokiin liuenneita kulta, platina ja vastaavia atomeja. Yokon joki tulivuorialueineen on kuulu tästä piirteestään esimerkkinä.

PS. Hauskinta tässä menetelmässä on mitä TVO/ Posiva kertoo. Ydinvoiman käyttämä uraani EI kerry tällä menetelmällä kannattavasti.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat