Kuiva suu kuntoon

Tee yksinkertainen keksitesti. Jos et pysty syömään kuivaa keksiä ilman juotavaa, kärsit todennäköisesti kuivasta suusta. Onneksi siihen löytyy voiteluapua.Lue koko juttu

Kuiva suu kuntoon

Kommentit (1)

Olen yrittänyt saada vaimolleni hoitoa suun ongelmien vuoksi. Terveys- aseman hammaslääkäri hoiti vain hampaita, mutta ei antanut mitään ohjetta, pyynnöstäni huolimatta, miten muuta suun hoitoa olisi  saatavissa.  Vaimoni suuongelmat liittyvät Meretojan tautiin ja esim. alahuulen korjausleikkaus on Hyksissä tehty. Nyt  ainakin kieli on selvästi turvonnut ja siten ilmeisesti suurin haitta ruoan käsittelylle, kun se ei voi ohjata suuhun pantua ruokaa hampaille hienontamista varten. Nyt on jouduttu turvautumaan helposti syötäviin ruokiin, kuten    keittoihin jne.

Nyt tuo Essi Kähkösen kirjoitus antaisin joitakin viitteitä, miten asiaa  voisi korjata, kun kysymys kielen kuivumisesta  voisi johtua juuri Meretojan taudista.

 

Kysymys kuuluukin:  Millä tavoin ja mistä apua voisi saada, kun esim.       Kanta-Hmeen keskusairaalassa, kun puhutaan suusairauksista, viitataan vaan hampaiden hoitoon. 

Isto Haka   isto@haka.org

 

  • ylös 16
  • alas 22
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat