Kommentit (4)

Vierailija

Minulle kylläkin karvansa pois ajavat miehet ovat kauhistus! Siistiä sopii, mutta että esim. rintakarvat pois... eiii! Puhumattakaan säärikarvojensa ajelijoista, hyi!

Vierailija

Olen kuullut, että jo luolamiesaikoina herrahenkilöt pitivät vaaleista naisista. Syy lienee yksinkertaisesti se, että hämärissä luolissa vaalean tukan näki paremmin.

Vierailija

Toisin kuin otsikossa sanotaan, Kyllä vaaleat ovat parempia:
"Eteläeurooppalaisilla tummilla miehillä ei ole pohjoismaalaisia
korkeampaa testosteronitasoa, vaan asia on vallan päinvastoin."

Vierailija

"Miehillä on päinvastoin: mitä tummempi mies, sitä enemmän miehellä on testosteronia. Leijonistakin niillä koirailla, joilla on tumma mantteli, on enemmän testosteronia kuin vaaleilla. Tosin tämä pätee vain skandinaavisten miesten joukossa."

Siis tämähän on ihan puhdasta roskaa.

Testosteroni VOI VAALENTAA jos tietty geeni on aktivoitunut murrosiäissä, mutta näin ei tapahdu kaikilla joten tuo lausahdus "mitä tummempi mies, sitä enemmän miehellä on enemmän testosteronia" on ihan puhdastaa huuhaata.

Koko artikkeli on taas puolitieteellisstä sekoilua jossa on pseudotieteellisyyden merkkejä.

Noin yleisesti ottaen karvoissa ei piile mitään voimia vaan esimerkiksi kun tumma väri viestii jotain niin se voidaan nähdä signaalina jostain aivan kuten vaaleakin.

Se perustuu siis yleiseen arvioon eikä se ole suora osoitus sen havainnoitavan kohteen selvistä ominaisuuksista.

Artikkelissa on paljon "so-so-stories" eli mutulla kirjoitettuja tarinoita ja päätelmiä evoluutiosta. Päättelen että näiden lähde on pseudotieteilijä Markus Rantala.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat