Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Enää ei tarvitse kulkea suu supussa tummuneiden hampaiden vuoksi. Hampaiden valkaisu on yksi tapa kirkastaa ilmettä. Mutta onko se turvallista?Lue koko juttu

Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Kommentit (5)

Hampaiden valkaisun ottaisi Heti,jos olisi rahaa!Hampaat on Todella Tärkeä Osa Ulkonäköä ja kertoo Paljon Ihmisestä!!!

  • ylös 19
  • alas 16

Suosittelen hampaan valkaisuun luonnollista apua. Esimerkiksi Thieves aromabright hammastahna on aivan huipputuote. Siinä ei ole ollenkaan fluoria, jonka on todettu olevan jopa haitallista. (Tästä on ihan tutkimusaineistoa). Jo muutaman pesun jälkeen hampaat ovat selkeästi valkoisemmat. Monet kaupan valkaisevista hammastahnoista pilaavat kiilteen ja siten aiheuttavat herkemmin myös reikiintymistä! Tässä linkki hammastahnaan http://www.youngliving.com/en_GB/products/essential-oils/new-and-seasonal/thieves-aromabright-toothpaste. Toinen vaihtoehto on laittaa appelsiiniöljyä hampaille aina nukkumaan mennessä. http://www.youngliving.com/en_GB/products/essential-oils/singles/orange-essential-oil

 

Voin kertoa näistä tuotteista lisää. Laita vaikka s.postia minulle :) www.thedeliciousliving.blogspot.fi

  • ylös 18
  • alas 25
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jaaha. Taas näitä "terveys"kuppojen postauksia. Kuuluu sarjaan rokotusten vastustaminen.

Erehdyin ostamaan Lifestä ns yrttihammastahnaa, josta tosiaan kävikin ilmi, ettei siinä ole lainkaan fluoria. Sen sijaan sokeria jossain muodossa niin paljon, että suu oli pian hampaiden pesun jälkeen hapan. Eli ei ollut ainakaa ksylitolia.

Tuo fluorin vahingollisuus hampaille on täyttä potaskaa, eihän hammastahnaa kuulu niellä.

Kannattaa otta selvää asioista, eikä kierättää jotain netissä pyörivää höpöhöpöä. Fluorin roolista hampaiden ja suun terveydelle löytyy ihan oikeata tietoakin, jos sitä haluaa ottaa vastaan.

  • ylös 37
  • alas 29
Vierailija

Varmaan tiedätkin että ei sitä nitroakaan niellä jos sydäri tulee vaan se laitetaan kielen alle. Kyllä se kaikki kemikaali paska imeytyy ihan nielemättäkin. Totta että fluori ei ole ihmiselle myrkyllistä tosin vain se mikä esiintyy luonnossa luontaisesti. Hammastahnoissa käytettävä fluori on teollisuudelta jäänyttä jätettä joka ei poistu elimistöstä. Esimerkkina brasilia, siellä fluori on kielettyä suunhoito tuotteissa mutta tilastollisesti siellä on hampaat huomattavasti paremmassa kunnossa. Suomessa kaikki fluorataan mutta silti hampaat menossa huonoon kuntoon jopa nuorilla. 

  • ylös 15
  • alas 12

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat