Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Enää ei tarvitse kulkea suu supussa tummuneiden hampaiden vuoksi. Hampaiden valkaisu on yksi tapa kirkastaa ilmettä. Mutta onko se turvallista?Lue koko juttu

Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Kommentit (6)

Hampaiden valkaisun ottaisi Heti,jos olisi rahaa!Hampaat on Todella Tärkeä Osa Ulkonäköä ja kertoo Paljon Ihmisestä!!!

  • ylös 21
  • alas 16

Suosittelen hampaan valkaisuun luonnollista apua. Esimerkiksi Thieves aromabright hammastahna on aivan huipputuote. Siinä ei ole ollenkaan fluoria, jonka on todettu olevan jopa haitallista. (Tästä on ihan tutkimusaineistoa). Jo muutaman pesun jälkeen hampaat ovat selkeästi valkoisemmat. Monet kaupan valkaisevista hammastahnoista pilaavat kiilteen ja siten aiheuttavat herkemmin myös reikiintymistä! Tässä linkki hammastahnaan http://www.youngliving.com/en_GB/products/essential-oils/new-and-seasonal/thieves-aromabright-toothpaste. Toinen vaihtoehto on laittaa appelsiiniöljyä hampaille aina nukkumaan mennessä. http://www.youngliving.com/en_GB/products/essential-oils/singles/orange-essential-oil

 

Voin kertoa näistä tuotteista lisää. Laita vaikka s.postia minulle :) www.thedeliciousliving.blogspot.fi

  • ylös 18
  • alas 26
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jaaha. Taas näitä "terveys"kuppojen postauksia. Kuuluu sarjaan rokotusten vastustaminen.

Erehdyin ostamaan Lifestä ns yrttihammastahnaa, josta tosiaan kävikin ilmi, ettei siinä ole lainkaan fluoria. Sen sijaan sokeria jossain muodossa niin paljon, että suu oli pian hampaiden pesun jälkeen hapan. Eli ei ollut ainakaa ksylitolia.

Tuo fluorin vahingollisuus hampaille on täyttä potaskaa, eihän hammastahnaa kuulu niellä.

Kannattaa otta selvää asioista, eikä kierättää jotain netissä pyörivää höpöhöpöä. Fluorin roolista hampaiden ja suun terveydelle löytyy ihan oikeata tietoakin, jos sitä haluaa ottaa vastaan.

  • ylös 37
  • alas 29
Vierailija

Varmaan tiedätkin että ei sitä nitroakaan niellä jos sydäri tulee vaan se laitetaan kielen alle. Kyllä se kaikki kemikaali paska imeytyy ihan nielemättäkin. Totta että fluori ei ole ihmiselle myrkyllistä tosin vain se mikä esiintyy luonnossa luontaisesti. Hammastahnoissa käytettävä fluori on teollisuudelta jäänyttä jätettä joka ei poistu elimistöstä. Esimerkkina brasilia, siellä fluori on kielettyä suunhoito tuotteissa mutta tilastollisesti siellä on hampaat huomattavasti paremmassa kunnossa. Suomessa kaikki fluorataan mutta silti hampaat menossa huonoon kuntoon jopa nuorilla. 

  • ylös 15
  • alas 12
Nomen Nescio

Luonnonhammastahna fuorilla ja Luonnon hammastahna ilman fluoria. Tämä on todellakin valintojen maailma.

Kaakonkulmalla on melko laaja alue jonka pohjavedessä on fuoria siksi paljon, että hammastahnassa ei välttämättä sitä tarvita. Kuntien vesilaitokset tietävät mitä putkistoihin syöttävät ja kertovat mielellään vetensä koostumuksen. Valveutunut omakotiasuja on teettänyt kaivovedestään analyysin aikapäiviä sitten.

Nomen Nescio

On syytä välttää virheellisen ja vääristellyn tiedon levittämistä. Kaikkia ihmisiä ei kiinnosta etsiä oikeaa tietoa tai heiltä puuttu siihen tarvittava yleissivistys. Fuori on myrkkyä kuten kaikki muutkin halogeenit: kloori, bromi, jodi ja astatiini. Fuoriyhdisteet, kuten fuoridit, soveltuvat ihmisen käyttöön. Fluorin mainetta ei ole syytä alentaa nimittelemällä sitä jätteeksi. Kemian- ja kaivannaisteollisuudessa syntyy sekä varsinaisia jalosteita, että siuvutuotteina erilaisia kemian komponentteja joita myös hyödynnetään siellä missä se on tarkoituksenmukaista. Fluoriyhdisteen ei tarkoituskaan poistua vaan nimen omaan sitotua hampaan pintaan muodostamaan fuoriapatiittia, luontaista kiillettä kovampaa mineraaliyhdistettä. 

 Köyhille brasilialaisille on ulkonäön merkitys tunnetusti ylikorostunut, kun ei ole varaa kerätä mammonaa. Omasta kropasta voi pitää huolta suht koht edullisesti. Brasilian suuhygieniasta ja hampaiden kunnosta voi kukin etsiä ja löytää tietoa hyvinkin helposti. Siellä kärsitään huonoista hampaista yhtä paljon, kuin länsimaissa. Varsinkin käyhä väestö omaa hyvinkin huonon purukaluston, kun ei ole varaa käydä hammaslääkärissä. Fuorin lisääminen hammastahnoihin on riippuvainen kunkin maan ja alueen juomaveden fuoripitoisuudesta. Ei ole syytä vetää mutkia suoraksi tässä asiassa. Fluori ei ole hampaat pelastava ihmeaine. ruokavalio, syuuhygienia ja geneettiset taipumukset vaikuttavat kaikki tässä yhtäläössä. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat