Geenitkö minua lihottavat?

Geenit voivat lisätä alttiutta lihomiseen. Sukurasitus ei kuitenkaan tarkoita, ettei lihomista pysty estämään. Lue lihavuustutkija Aila Rissanen neuvot.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Uuden tieteenalan epigenetiikan mukaan ihminen voi vaikuttaa elintavoillaan geenien toimintaan.

 

Suomalainen elää leivällä, pastalla, puurolla, makaronilla, perunalla, sokerilla, prosessoiduilla kasviöljyillä (margariinit, kasvirasvakermat jne...) ja rasvattomilla sokeririkkailla maitotaloustuotteilla. Ja mikä on lopputulos?

 

lihavuusepidemia

diabetesepidemia

osteoporoosin jatkuva kasvu (joka viidennellä suomalaisella on heikentynyt luusto)

autoimmuunisairauksien jatkuva kasvu

vatsa- ja suolisto-ongelmien jatkuva kasvu

psyykkisten ongelmien jatkuva kasvu

suolistosairauksien jatkuva kasvu

allergioiden ja astman jatkuva lisääntyminen

neurologisten sairauksien jatkuva kasvu

syöpätautien jatkuva kasvu (joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään)

jne...

 

Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat