Vierailija

_____________________________________

Arto Lauri 72. Spallaatio FUEL

https://www.youtube.com/watch?v=uVZ6ngpsp-U
-------------------

Arto Lauri 71. Tectonic III

https://www.youtube.com/watch?v=ZicqfhNcnaI
------------

Helsinki Pu-239 kaukolämpöön
hesaPu hesaPu hesaPu hesaPu

Kai kuulit aamulla, 03.04.2014  että NASA lopetti yhteistyön myös Venäjän suuntaan. Suomi haluaa nyt jälleen kerran muutamia venäläisiä jättiydinvoimalahankkeitaan "lämmittämään Loviisa- Helsinki" linjoille. Kansainvälinen IAEA ydinturvalaki KIELTÄÄ ANKARASTI tappavan tritium kaukolämpö veden käytön. Mutta Venäjä on tosiaan tappaa radioaktiivisilla kaukolämpövesillään suuriakin etnisten vähemmistöjensä kaupunkiväestöjä 70-90 luvuilla pitkin Siperiaa.

 Ja juuri näitä kokemuksia Koivisto/ Mitterand- sopimus 1986 suosittaakin Suomeen nyt. Myös ihan Karjalassakin ydinlämmöllä tehtiin väestön säteily sterilisaatio massoittain.  Kunnes muistaakseni 7 800< lämmittelijää jo 3 vuodessa alkoi kuola! Ja asia haudattiin hiljaisuudessa! Lisäksi KOKO Itämeri on IAEA:n ydinturvalain mukaan KIELLETTY vaeltaja simpukka invaasion vaaran takia kaikilta ydinhankkeilta.  Hehtaarien irtoilevat simpukka riutat sulkevat jäähdytyksen ja ydinvoimala räjähtää tilassa 30 sekunnissa ilman jäähdytyksiä!..

No tänä aamuna YLE sitten raikkaasti kertoikin, että Helsingin yritysjohtajat haluaa Helsinkiin pariakin uutta ydinvoimalahankettaan ns. "korvaamaan" kaukolämpö laitoksia. Ja mikäs tässä estääkään, kun netitkin On SA- armeijan, Tampereen ilmavoimien kyber sotilaiden hirtto narussa jo! Piankos sitä nyt polkaistaan viides ja kuudeskin kymppimiljardeja kalliimpien reaktorien kaupat. Kun Fortum alkaa olla maamme viimeinen yhtiö. Jolla rahaa vielä edes teoriassa on tuhottavaksi kannattamattomissa vuodesta 2008 energia negatiivisissa ydin tappaja hankkeissa. Ja tämä Suomen lammas katras kelpuuttaa ihan mitä TAHANSAA! Kunhan siinä on paljon LAITONTA plutoniumin mustaa bisnestä mukanaan!..

Eli Suomi aikoo rikkoa käytännössä suurinta osaa ydinvoimahankkeissaan! Ideana onkin, Kuten Fortumin pomo Kuula sen kiteytti." Rikkoa liki KAIKKIA USA määrittelemiä  kansainvälisiä IAEA ydinturvalakeja. Juuri nimenomaan Venäjän villin- lisenssin avulla!  Suomi aikoo siis kaivattaa KOKO  Uudenmaan maamme AINOAT oikeasti merkittävät uraanivarannot ylös! Tuokin on toki 5-kertaa energianegatiivinen malmio. mutta paskat siitä tuumivat. Miljoona ihmistä vaan pakkomuuttoon ja uraanihelvetti irti.

TVO:n pääjohtaja, tuttuni Pertti Simola. Sanoi myös suoraan mulle, että jollei tätä tehdä varsin pian suljetaan uraanipulassa kaikki koko Euroopan ydinvoimalat, uraanikaivoksia kun ei koko Euroopassa enää muualla ole! Hankkeen kuuluu 3000ha kokoinen ja 3000MW Porvoo- Askolan isotooppi laitos. Jonka JÄRJETTÖMÄN ISON energia negatiivisuuden takia tarvitsee minimissään kaikkien nyt suunnitteilla olevan 6 rektorin sähköt! Itse asiassa 3- kertaisesti varmistettavan isotooppi jalostamon sähkön tarve ON uskomattomat 9kpl luokkaa 1000MW< reaktorin K A I K K I  energiat! Mutta kuten kuulimme aamulla jo.

USA pistämässä 70% maailman uraanipolttoaineet NYT Eurooppaankin jalostavan Venäjän totaaliseen saartoon. Ja tilalle, mitäs muutakaan kuin Suomen uraanin jalostuksen kapasiteetit! Suomesta 1986 sopimus teki samalla MYÖS koko Euroopan ydinjätteen ja Pu- 239 ase jälleen käsittelyn, ennen kaikkea myös VARASTOINNIN "Mokan"! Ja tämä kaikki ON tietysti itsetuhoisten  suomalaisten mieleen. Kunhan vähän atomiherrat ja poliisipaskalakit armeijaan turvautuen "suostuttelevat!" NATO jäsenyys on USA luoma 100% pakko kaikelle tälle plutonium- SE sekoiluille. Siksi tätä Venäjän tilannetta nyt äärimmilleen korostetaan Suomen korruptio tiedotuksissa.
-----------

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat