Lääke lihottaa – aluksi

Lääke lihottaa – aluksi

Jos lääkkeen sivuvaikutuksena on lihomisvaara, se mainitaan tuoteselosteessa. Silloin ainoa pätevä konsti on ruokavalion keventäminen.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Suomessa on jo alle 1 vuotiaan valmisruuissa prosessoitua maitoa, prosessoitua viljaa, prosessoitua kasviöljyä, lisättyä sokeria ja lisäaineita (mm. pektiini). Ensimmäisen ikävuoden jälkeen tulee noudattaa valtion virallisia ravitsemussuosituksia (THL, VRN), joissa syödään prosessoitua maitoa, prosessoitua viljaa, prosessoituja kasviöljyjä (margariinit, kasvirasvakermat jne...), lisättyä sokeria ja lisäaineita. Tätä samaa virallista noudattaa laitosruokailu, eli koulut, päiväkodit, työpaikkaruokailut sekä vanhustenhoitolaitokset. 

 

Näiden ruokien tiedetään pitävän yllä tulehdustilaa kehossa. Ravinnon tiedetään vaikuttavan mm. immuniteettiin eli vastustuskykyyn, mielialaan (esim.masennus, aggressiivisuus), hormonitoimintaan, lisääntymiskykyyn, syöpien kehittymiseen, perimään, unen laatuun, jaksamiseen jne...

 

Keskeisin tekijä on ravinnon vaikutus suolistoon, jossa muodostuu jopa 80% immuniteetistamme. Immuniteettijärjestelmäsi toimiessa huonosti sairastut. Kun immuniteettijärjestelmäsi pettää, kuolet. 

 

Lapsille pitäisi antaa mahdollisimman luonnollista ja käsittelemätöntä ravintoa, koska lapsen kehittymätön suolisto ei kestä liian prosessoitua ravintoa ja tästä on seurauksena mm. autoimmuunisairauksia.

 

"Uuden tieteenalan epigenetiikan mukaan ihminen voi vaikuttaa elintavoillaan geenien toimintaan. Jos välitätte lapsistanne, niin tehkää kaikki ruoka itse. Siten tiedätte, mitä lapsi saa todellisuudessa, eikä lisäaineista tarvitse olla huolissaan. Kaiken sen, mitä teollisuus kertoo, voi jättää omaan arvoonsa." (Lääkäri Antti Heikkilä)

 

 

 

 

Suomalainen elää leivällä, pastalla, puurolla, makaronilla, perunalla, sokereilla, prosessoiduilla kasviöljyillä (margariini, kasvirasvakerma jne...) ja rasvattomilla sokeroiduilla maitotaloustuotteilla. Ja mikä on lopputulos?

 

Joka kymmenes kolmivuotias suomalaislapsi on ylipainoinen. Viisivuotiaista ylipainoisia on jo joka kuudes, kouluikäisistä jo joka neljäs. Aikuisista joka toinen on ylipainoinen.

 

Lisäksi aliravitsemus ja väärä ravinto aiheuttaa sairauksia:

 

lihavuusepidemia

diabetesepidemia

osteoporoosin jatkuva kasvu

autoimmuunisairauksien jatkuva kasvu

vatsa- ja suolisto-ongelmien jatkuva kasvu

psyykkisten ongelmien jatkuva kasvu

suolistosairauksien jatkuva kasvu

astman ja allergioiden jatkuva lisääntyminen

neurologisten sairauksien jatkuva kasvu

syöpäsairauksien jatkuva kasvu (joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään)

jne...

 

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

 

Terveys on liiketoimintana hyvin tuottoisaa, katteet korkealla. Käytännössä tarkoittaa virallisten asiantuntijoiden, lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden tekevän saumatonta yhteistyötä kaikkien saadessa mojovat voitot, julkiset lääkärikeskukset on tietoisesti rampautettu ja lihavat lompakot ohjattu yksityisille. Asia tulee muuttumaan kunhan auktoriteettiuskovainen suomen pullakansa tajuaa tulleensa vedätetyksi oikein kunnolla ja ymmärtävät kokonaisuuden liiketoiminnassa, eivätkä enää sokeana kulje narun päässä infernaalisia laskuja maksamassa, lääkärin "määräys" ei enää toimi taikasanana.

 

Esim. masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa.

 

 

"On hyvä muistaa, että painoa hallitaan syömällä oikein, ei olemalla syömättä!"

Sanna Partio (ravintovalmentaja)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MOI SANNA MINULLA ON JO VUOSIA OLLUT LUOTTAMUS PULA LÄÄKÄREIHIN,OLEN TULLUT SIIHEN KÄSITYKSEEN ETTÄ LÄÄKÄREILLÄ ENEMPÄÄ KUIN HOITAJILLAKAAN EI OLE VASTUUTA,SANOVAT HERKÄSTI TEHÄN VOITTE VALITTAA JA KÄYTÖS MUUTTUU KOPPAVAKSI,TOISAALTA JOS VAIKKA VALITTAAKIN,SIELTÄ TULEE AMMATTI SELITTÄJÄN VASTAUS,JOKA ON USKOMATONTA JUTUN HEITTOA HÄLLÄVÄLIÄ TYYLIIN.OLEN NYT ODOTTANUT VATSALAUKUN OHITUS LEIKKAUSTA 4vuotta,ETTE VARMAAN IHAN HETI USKO MUTTA ON OLLUT USKOMATTOMIA SELITYKSIÄ SAMASTA JUTUSTA 3 ERI VERSIOTA JA PITKITTÄMINEN TEKAISTUILLA SYILLÄ.

NYT ALOITAN UUDESTAAN YKSITYISELLÄ TUTKIMUKSET ALUSTA.

VOINKO VAATIA TAYS:n KIRJOITTAMMAAN MAKSUSITOOMUKSEN OLEN MENETTÄNYT LUOTTAMUKSENI KYSEISEEN SAIRAALAAN EN USKALLA MENNÄ.

KERROTHAN MITKÄ MINUN OIKEUDET ON OIKEESTI.

TERV.KAUKO HORTTANAINEN.

horttka@gmail.com

On kokemusta masennuslääkkeestä jonka seurauksena lihoin pari kiloa per viikko. Painoni oli pysynyt sitä ennen 30 vuotta lähes samana kuten elintavatkin. Lihominen johtui siitä, että lääke esti kylläisyyden tunteen syntymisen aterian jälkeen, jolloin tunsi tarvetta syödä vähän väliä. Kylläisyyden tunne syömisen jälkeen palautui lääkkeen lopettamisen jälkeen, mutta ylimääräisten kilojen pudottaminen oli paljon vaikeampaa.
Kyse ei siis ole väsymyksestä ja liikkumattomuudesta vaan lääkkeen aiheuttamasta kemiallisesta haittavaikutuksesta, jota artikkelin kirjoittaja vähättelee. Suomessa kukaan ei seuraa psyykelääkkeiden käyttäjiä ja lääkkeiden haittavaikutuksia, vaan niitä määrätään liukuhihnalta jopa potilasta näkemättä. Ihan puppua, että potilaan terveydentilaa seurattaisiin kuukausittain. Juuri siksihän näitä lääkkeitä määrätään, jotta potilaat voi jättää oman onnensa nojaan vuosikymmeniksi ja näin säästetään tutkimus ja hoitokuluista. Paraneminen ei ole edes tavoite, eikä ketään kiinnosta mistä masennusoireet johtuvat. Pääasia on, että lääketeollisuus nettoaa.

Syöthän ravintolisiä?

 

B:eet

C-vitamiinia  500µg/vrk

D-vitamiinia  100µg/vrk

Magnesium (sitraattimuoto)   400µg/vrk

Omega 3

K2-vitamiinia   50-100µg/vrk

 

mm. Citymarket ja iHerb myy edullisesti vitamiineja.

 

 

 

Ravinnosta ja ravintolisistä, joilla korjataan ravintoainepuutokset, jotka aiheuttavat myös aivojen toimintahäiriöitä ei saa kuitenkaan sellaisia voittoja kuin uusista synteettisistä lääkkeistä, joita lääketehtaat kehittelevät.

 

 

 

Psykiatriasta on tullut lääketeollisuuden kultakaivos. Pitäisi olla tieteellisesti perusteltua, että psyykenlääkkeiden käyttö on hyödyllisempää kuin ei-käyttö.

 

http://www.anttiheikkila.com/blogi/masennuslaakkeet/

 

 

Vaadi päästä julkisella puolella terapiaan ja keskustelemaan. Psykiatrit ja yleislääkärit yrittävät painostaa ja mainostaa SSRI-lääkkeiden käyttäjäksi, mutta kannattaa pysyä lujana. Vaadi pelkkää keskusteluterapiaa ongelmiisi. 

 

Ja ennenkaikkea ravinnolla on todella suuri merkitys myös aivojen toimintaa ja tästähän löytyy tuhansia tutkimuksia. Kokeile ja hämmästy.

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

 

 

Tiesithän, että psyykelääkkeet voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita aivoillesi. Puhutaan iatrogeenisesta dementiasta tai laajemmin CBI:stä eli Chronic Brain Impairmentista. Muitakin termejä on käytössä. Saat lisätietoa nettihaulla. SSRI:t ovat myös todella koukuttavia vaikka osa pääseekin niistä eroon suhteellisen helposti. Arviot pahasti koukuttuneista vaihtelevat aina 20%:sta 60%:iin eli pimeässä pitkälti operoidaan. Tiedät vasta, kun lopetat -periaatteella.

 

SSRI-lääkkeillä ei kuitenkaan ole varsinaisessa merkityksessä juurikaan tekemistä masennuksen tai muunkaan psyykkisen "häiriön" hoitamisen tai parantamisen kanssa muuten kuin, että niitä siihen vaivaan annetaan. SSRI:t toimivat lamaamalla tunteitasi. Psykiatrit yleensä sanovat, että ne kaventavat tunnekokemuksia tai "leikkaavat huippuja pois". Siten menetät kykyäsi tuntea vahvoja tunteita tai jopa tunnekokemukset kokonaan. Ilmiöstä käytetään entisten käyttäjien keskuudessa nimitystä zombifioituminen ja seurannutta turtuneisuuden tilaan zombitilaksi. Tila vastaa kuulemma karkeasti lobotomiaa, joka tarkoittaa sitä, että sinulta katoaa tai madaltuu persoona ja ihmisyys. Jotkut pitävät seurannutta tunteettomuuden tilaa helpottavana, koska elämän asiat menettävät merkityksensä ja tunteita ei enää koe samalla tavalla. Pidemmän päälle hetkellinen siunaus muuttuu pysyväksi helvetiksi, koska tunteettomuus voi jäädä pysyväksi. Googleta esim. blunted affect tai frontal lobe syndrome niin saat paremman kuvan. Toinen hetkellinen reaktio mitä SSRI:stä monesti saa on pilvi, mutta se on usein vain hetkellinen (muutamia päiviä, viikkoja). Pilvi voi tulla myös paljon myöhemmin käytön jatkuessa, jolloin saat kuulla olevasi nyt "kaksisuuntainen". :) Ole varovainen kehen luotat ja tee oma tutkimustyösi.

 

Eli olethan varovainen, kun liikut psykiatrisessa maailmassa, ettet tietämättäsi vahingoita itseäsi. 

Tipitii

Ei lahe kilot kun lopettaa laakekeen syomisen. 20 kiloa tuli 6 kk:ssa ja viela on juurikin ne samat kilot eika lahe vaikka mita tekis. Kiitos vaan surkeat laakarit! Siina vaiheessa kun olin ostamassa kolmatta kertaa isompia vaatteita, lopetin laakityksen ja kas, loppui lihominen myos. Tuosta on nyt aikaa jo 15 vuotta ja vaikka olen ollut raskaana ja lihonut naiden myota, olen myos ne raskaus kilot saanut helposti pois muutamassa kuukaudessa. Mutta ne laakkeen tuomat kilot lilluu ymparilla. 

Vierailija

Itselläni SSRI ainakin on kasvattanut ruokahalua ja paino onkin noussut lääkkeen aloittamisen jälkeen lähemmäs 10 kiloa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat