Kommentit (7)

Tälle 20-vuotiaalle naiselle haluaisin kertoa, että minullakin oli nuorena  sisäänpäin kääntyneet nännit. Kun sain ensimmäisen lapseni, niin imetyksen seurauksena nännit tulivat esiin. Imetysajan jälkeen nännit eivät ole enää  kääntyneet sisäänpäin vaan jäivät ulospäin, vaikkeivat nyt vieläkään mitenkään törrötä, eivätkä kunnolla kovetu. Nyt olen 50-vuotias. Eli nännien asento voi iän mukana muuttua.

 • ylös 23
 • alas 18

Sisäänpäinkääntyneitä nännejä hoidetaan kyllä kirurgisesti myös kosmeettisista syistä. Leikkaus kestää alle puoli tuntia, mutta on melko hintava. Kosmeettiseen haittaan löytyy kuitenkin myös toinen hoito. Avent Niplette on yksi tuotemerkki, jolta löytyy erityinen nännin ulosvetämiseen tarkoitettu imukuppi, tuotemerkkejä voi olla muitakin. Paketissa luvattiin, että useimmissa tapauksissa nänni kääntyy pysyvästi ulospäin noin kolmen kuukauden päivittäisellä käytöllä, pehmytkudoksen venyessä. Laitetta käytetään kahdeksan tuntia kerrallaan. Olen käyttänyt omaani nyt puolitoista viikkoa ja minua aina kiusannut asia on jo nyt korjaantunut. Nänni on ulospäin kääntynyt myös sen osan vuorokaudesta, jolloin en laitetta käytä. Se ei näy vaatteiden alta ja on helppokäyttöinen. Laitteen voi ostaa joko yhdellä tai kahdella imukupilla. Luullakseni en joudu käyttämään laitetta kuukautta pidempään. Teho voi olla huonompi, mikäli on kyse ontelonisistä, koska niissä nännissä ei ole riittävästi pehmytkudosta. Olen 35-vuotias nainen ja kärsinyt tästä vaivasta teini-iästä lähtien. Rintani eivät ole muutenkaan kovin upeat, ne ovat pienet ja hieman erikokoiset, joten tämä on tuntunut valtavan suurelta asialta. Olen harmistunut siitä, etten ole törmännyt näin pieneen asiaan aiemmin, mutta onnellinen löytäessäni ratkaisun edes tässä vaiheessa elämääni. Gynekologi ja mammografian suorittanut lääkäri ovat kyllä kommentoineet nänniä, mutta eivät ole ikinä kertoneet, että kosmeettisen vaivan voisi hoitaa itse.

 • ylös 19
 • alas 22
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Entä jos nänniä vetävä kudos on kipeä, onko silloin mahdollisuus saada leikkaus julkiselta puolelta? 

 • ylös 14
 • alas 16
Vierailija

ihaniinku haluisin oottaa siihe et tulisin vahingos raskaaks :-D???? en haluu lapsii eli pitääks mul olla rumat tissit ja nännit (joista kukaan ei muutenkaan puhu) koko mun elämän?? en todellakaa haluu et joku näkee mun tissit! ja tykkään naisten tisseista nii ofc haluun normaalit nännit ja en millää imukupeilla! toimiiks se jos ottaa hormooneja?

 • ylös 11
 • alas 15
Vierailija

+ toho vielä että ne muuttuu kosketukseen ja esim kylmyyteen? ja sen koko tissin muoto muuttuu kun esim on kylmä.

 • ylös 14
 • alas 15
Miettivä19

Tässä nyt itse mietin että mistä tuota Avent Niplet tuotetta saisi? En löydä googlettamalla mistä sen saisi? Itsellä sisäänpäin kääntyneet nännit myöskin eikä lääkärissä mitään ehdotettu. Itseä vaivaa asia paljon. Toivottavasti saisin vastauksen.

 • ylös 10
 • alas 15
Vierailija

Minulla on ontelonisät,kuten myös aikuisella tyttärellänikin. Olen nyt jo yli 60v.
N.20 vuotiaana minulle plastiikkakirurgi teki operaation jossa yritettiin venyttää nännejä esiin,mutta toivottu tulos ei kestänyt kauaa. Kolme lasta olen saanut silti ruokittua tissimaidollani,mutta lypsemällä sähköisellä neuvolan rintapumpulla pulloon… Koin sen hyvänä ratkaisuna koska pullosta näin tarkalleen paljonko vauva milloinkin joi ja myös kuinka laihaa tai rasvaisen keltaista maito oli. Tarvittaessa syötön voi hoitaa myös joku toinen henkilö eli sain nukuttua riittävästi.
Täytyy kyllä myöntää että valitettavasti olen kyllä hävennyt kuitenkin rintojeni ulkonäköä ko. seikan vuoksi
. Eräs lääkäri sanoi että ontelonisät on n. 1% naisista..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat