Vierailija

-------------------------

- Englannissa ydinsähkön hinnaksi rankattiin 19,5snt/kWh. Lisäksi ON tajuttava, ettei YHTEENKÄÄN maailman reaktoriin riitä enää energiapositiivista uraani polttoainetta 2008<. Asia jonka USA määritti siis 1988 MIT tutkimuksin. Puolestaan 2007 CERN määritti, että MYÖS nykyinen ydinpolttoaine Pu-239 talouden MOX. ON energianegatiivinen rankasti. Jonka taas Japanin hallitus rankkasi 6- kertaa uraanipolttoainetta kalliimmaksi!

- Onkin päivän SELVÄÄ, että Ruotsin, Saksan ,Japanin, Espanjan, Sveitsin, Italian, Irlannin, Belgian.. ydinvoiman alasajoon ON selkeä syy. Ydinsähkön hinnan kohoaminen 50-120snt/kWh EI TODELLAKAAN NAURATA . Onkin kuvaavaa, että KAIKKI 3 Suomen ydinyhtiötä pitävät ydinv.. korjaan Pu- 239 reaktoreitaan kannattamattomina pysyvästi!)
-----------
_________________________________

Arto Lauri 75. UFO, TRITIUM

[url]https://www.youtube.com/watch?v=VGmRFld4FRg[/url]
--------------------

Arto Lauri 74. ION III

[url]https://www.youtube.com/watch?v=vivZG2d3O-s[/url]
---------
3339. Ilmastosta

The Quardian Al Gore

Al Gore: ydinvoimalla tulee olemaan "vähäinen merkitys" tulevaisuuden energialähteiden yhdistelmässä.
Entinen USA varapuheenjohtaja sanoo ydinvoiman kustannuksien olevan "järjettömän korkeat ja edelleen nousussa!"

Entinen Yhdysvaltain varapresidentti ja ympäristöaktivisti Al Gore puhuu ympäristön foorumissa Gibraltarilla, lokakuu 2012 Kuva: AFP / Getty Images.

Ydinvoimalla tulee olla vain hyvin rajallinen rooli maailman energiaratkaisuissa tulevaisuudessa. Koska siitä muodostuu "järjettömiä" kustannuksia, Al Gore sanoi torstaina.
( Tarkoittaen reaktorien Pu-239 päästöjen aiheuttamaa HAARP ja chemtrailaamisen pakkotarpeen jatkuvia kasvavia kustannuksia).

Vaikka useissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Kiinassa, kiirehditäänkin suunnitelmia uusista ydinreaktoreista. Entinen USA varapuheenjohtaja sanoi ydinvoiman nykyisen taloustilanteen( 2008< energia negatiivisuuden) tarkoittavan, että ydinvoimalla ei ole tulevaisuudessa mainittavaa roolia.

"Ydinteollisuudella oli oma merkityksensä, mutta sitäkin vähäisempi rooli jatkossa. Mielestäni jätteiden ongelma voitaneen ratkaista, ja Fukushimasta huolimatta, toiminnan turvallisuus kysymys voidaan todennäköisesti ratkaista. Mutta hinta tästä kaikesta on järjettömän suuri ja lisäksi edelleen kasvussa". Hän kirjoitti näin kyselytunnin aikana. Aikeistaan edistää hänen 24-tunnin Climate Reality webcast yhteyksiä fossiilisten polttoaineiden ja sään ääri-ilmiöitä vastaan.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat