Vierailija

Siinä sitä onkin taas Suomenmaassa suuri pulma, kun antibioottilääkitystä on aloitettu rjoittaa, arvailuttaa kunkahan monen tulehdussairaus nyt pääsee etenemään vaaralliseen vaiheeseen, kun muistaa että kaikki uudistukset mitä Suomessa keksitään terveydenhuollon alalla, kaikissa päädytään liiallisuuksiin. Esimerkiksi käy hyvin, ikäihmisten omatoiminnallisuuden elvyttämiseksi keksitty laitoksissa käyttöönotettu, hoitohenkilöstön työtä helpottava menetelmä mistä on kaikessa karmeudessaan kehitetty vanhusten pahoinvointia tehokkaasti isäävä pakotteellinen käytännön muoto.

Ja kuin ihan oikeasti, ketään ei kuitenkaan antibioottien haittatekijät tässä maassa kiinnosta.

Minä tiedän sen oikein hyvin, koska minä jonka elämisen ehtona bakterinkantajana on ollut antibioottisten lääkkeiden runsas pitkäaikainen käyttö.

Ja joka nyt, kun keho on antibioottisten lääkeaineiden pitkäaikaisen käytön jälkeen saavuttanut antibioottistenlääkkeiden sietokykynsä rajan, en saa mistään apua, esim. kipuihinilievittämiseksi ei ketään kiinnosta edes yrittää tutkia löytyisikö nykyaikaisesta lääketietestä mitään, millä kipujani pystyttäisiin lievittämää. Eikä ketään tunnu kiinnostavan saada tutkimuksin selville sitä, mitä pitkäaikainen antibioottistenlääkkeiden käyttö ihmisen elimistön toimintoihin on vaikuttanut.

Kun terveydenhoito tilanteeni on muuntautunut täysin päättömäksi. Kun lääkärit eivät usko, että henkilö, jolla on vakituisena seuralaisenaan klebsella bakteeri, hänen kanssaan on aivan eri juttu lääkemääräysten suhteen kun niillä, jotka eivät ole vakituisesti bakteerinkantajia. Lääkärit tietävät, että lääkeaineiden käytöstä voi tulla haittavaikutuksia, mutta kun haittavaikutukset ovat runsaslukuisia, ei lääkärit usko asian olevan totta, siitä huolimatta että he ovat tietoisia mitä kaikkea ihmisellä vakituisena seuralaisena oleva bakteeri, on voinut pitkän elinajan aikana aikaansaada.

Että kauhulla odottelen, mitä tästä lasten antibioottistenlääkkeiden rajoittamisbuumista tulee olemaan seuramuksia? 

  • ylös 2
  • alas 3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat