Näin kehosi toipuu, kun lopetat tupakoinnin

Terveys alkaa parantua heti, kun lopetat tupakoinnin. Verenkierto vilkastuu, hengittäminen helpottuu ja potenssi paranee. Katso toipumisaikataulu!Lue koko juttu

Näin kehosi toipuu, kun lopetat tupakoinnin

Kommentit (15)

Ihan rehellisesti: En huomannut mitään eroa näissä mainituissa kun lopetin tupakoinnin. Toki olin silloin kohtuu hyvässä kunnossa muuten. En silti kadu lopettamista, sillä tiedän että sekä elinaika- että kuntoennusteeni parani laakista. Ehkä jo nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, olisin vanhemman näköinen, huonokuntoisempi ja impotentti. Lisäksi, tupakointi on niin harvinaistunut että tupakoitsijaa tulee pitäneeksi vähän tyhmänä.

 • ylös 71
 • alas 68
Mikko 60 V

No ensi viikolla tulee vuosi ilman röökii poltin 2 toppaa päivässä mieli tekee joka päivä nyt kylläkin harvemmin ei joka tunti mutta tää polttaminen on ollu tapa ei ollu mitään vieroitus oiereita tuntuu että ois aineen vaihdunta sekasin paino noussu aika paljon eli nyt täytyy alkaa kattoo mitä tonne leipäläppään työntää ja liikuntaa lisää niin poltin 44 vuotta kannattaa istuu alas ja funtsaa hyödyt ja haitat niin helppoo se on hyvää kevättä kaikille

 • ylös 65
 • alas 46
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nainen

Lopetin 5.3-17 en polttanut paljon mutta aloitin 14v nyt lähenen 60v,pieniä taukoja ollut.En päässyt enään rappusia kun yhdet kerrokset, ilma vaan loppui,hirveä puuskutus.Nyt 3kk polttamatta juoksen viisikerrosta eikä ota henkeen.Hyvä kun älysin lopettaa,mutta olisi voinut lopettaa jo aikaisemminkin!

 • ylös 29
 • alas 23
Mara

50 vuotta tuli polteltua.Lopettaminen oli tosi helppoa.

Siihen ei tarvita mitään sijaislääkkeitä eikä muutakaan.

 • ylös 25
 • alas 23
Vierailija

Juoksu helpottuu? Suomen kaltaisessa yhteiskunnassa ihminen täytyy elää todella vaarallista elämää, jos sen täytyy juosta.

Sapelihammastiikeri? Sissit? Luodit lentävät? Miksi ihmeessä kukaan rehellinen ihminen suomessa juoksisi? Stevarit perässä? 

 • ylös 11
 • alas 35
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Juoksu helpottuu? Suomen kaltaisessa yhteiskunnassa ihminen täytyy elää todella vaarallista elämää, jos sen täytyy juosta.

Sapelihammastiikeri? Sissit? Luodit lentävät? Miksi ihmeessä kukaan rehellinen ihminen suomessa juoksisi? Stevarit perässä? 

🙈

 • ylös 23
 • alas 13
Vierailija

Mara kirjoitti:
50 vuotta tuli polteltua.Lopettaminen oli tosi helppoa.

Siihen ei tarvita mitään sijaislääkkeitä eikä muutakaan.

Multa loppu kertaheitolla kun henki ei kulkenut ja vain pinnallista kurkunpäähengitystä. Oli vkonloppu ja selvisin puusee hätäreissusta hädintuskin mökille takaisin. Maanantaina päivystykseen ensiapuun, oli sellainen kokemus että tupakka jäi sille tielle. Ei enää tee mieli.

 • ylös 28
 • alas 12
Mikko 60 V

Mikko 60 V ratkesin polttaa meni muutama vuosi nyt meni 3 askii päivässä nyt 3 vuorokautta ilman oli vaikeeta mutta nyt helpottaa tais olla häkää ja nikotiinii sekä muuta paskaa kehossa aika paljon niin Mikko on kohta 64 v

Pauli

Olen huomannut että keski- ja alemmassa yhteiskunta luokassa poltetaan edelleen.Itse poltin 30v nyt polttamatta 10v.Koska toimim kirvesmiehenä rakenmuksilla poltti kaikki.

Vierailija

Lopetin tupakoinnin, koska kerrottiin juuri noin, että terveys paranee ym ym. Noin kymmenkunta vuotta sitten lopetin ja sairaudet iski heti puolenvuoden jälkeen. Sen jälkeen ei ole tervettä päivää nähty. En sano, että sairastelu alkoi tupakasta luopumisen vuoksi, mutta hiukan ihmetystä se on aiheuttanut.
Samoin kävi eräälle ystävälleni, hän lopetti pari vuotta minun jälkeen. Kerroin hänelle, että kohta sitten alat sairastaa ja niin kävikin. Hän tosin luopui alkoholista samaan aikaan.
Minulle alkoholista luopuminen ei sentään sairastelua laukaissut, lopetin käytön jo viime vuosituhannella.

Vierailija

Hei, Olen reilu 6 kk:tta sitten lopettanut kertalaakista tupakoinnin ja vieläkin melko useinkin tekisi mieli polttaa. Kuten jo edellinenkin kommentoija kertoi tupakointi oli elämäntapa ja tapakäytäntö. Oli mukava mennä lasitetulle parvekkeelle pitkin päivää ja iltaa sekä joskus unettomina öinä yölläkin tupakoimaan. Oli nautinnollista ja rentouttavaa vetää sätkästä savuja keuhkoihin. Nyt on sekin ilo mennyt, kun en tällä hetkellä tupakoi. Tätä kirjottaessakin taas alkoi tehdä hirmuisesti mieli tupakkaa. En siis todellakaan ole varma pysynkö kovin kauaa enää savuttomana. Tietysti puntarissa on mm. se, että vaikuttaako tupakansavu ja häkä niin paljon mm. pintaverenkiertoon ja silmien näkökykyä mahdollisesti heikentävästi - ja tai altistamalla herkemmin silmäsairauksille. Tupakointi oli minulle elämäntapa, harrastus ja nautinto. Nyt lähes päivittäin kipristelen ja puren hammasta kun välillä niin tekisi mieli polttaa.

Vierailija

''Vihdoin vapaa tupakista'' kirjalla lopetin tupakoinnin kerrasta. suosittelen. Kirjasta opittu mantra auttaa niksoissa ja kirjan aivopesun avulla tupakki aiheuttaa lähinnä sääliä tupakoijaa kohtaan. Usein tekee mieli tupakkia mutta kun muistaa että ei ole vain yhtä tupakkia ( se perkeleen koukku tulee heti takas) ja että se on kaikista huumeista hirvein, se ei anna edes hyvää mieltä niinku oikeat huumeet. se rikkoo terveyden, vie rahat ja mikä hirveintä, opetat omat lapsesi tupakoimaan.(kuinka moni meistä varasti ensimmäisen tupakin kotoa) Kaikille lopettaneille, selkäsuorassa vaan iloja ja suruja kohti. lopettakaa ajattelemasta että tupakoimattomuuden takia menetätte jotain (ette muka voi nauttia alkoholia, ruoka ei tunnu samalta) se on paska puhetta. noh suotta saarnaan lukekaa vaan se kirja. ite sain 50sentillä kierrätyskeskuksesta.

Hassun hauskaa

Minä lopetin tupakin polton tai oikestaan oston. Pistän joka viikko säästöön 3 askin hinnan. Tehny tätä nyt kohta 2 kk. Poltan jos joku tarjoo... yks on tarjonnu, muttei sillon teheny mieli 🤗 suosittelen oston lopettamista... polttaminen jää siinä sivusa🤗

Vierailija

Ite ollu nyt 2kk polttamatta, välillä kova hinku mennä mutta en ole antanut periksi kertalaakista lopetin jouduin keuhkolohkon poisto leikkaukseen sattumalöydöksestä syöpä 1mm, joka saatiin pois, terveys nyt tärkein!! Tsemppiä kaikille!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat