Tämän verran eri lajit kuluttavat kaloreita?

Liikut ja rehkit, mutta tiedätkö paljonko se kuluttaa kaloreita?Lue koko juttu

Tämän verran eri lajit kuluttavat kaloreita?

Kommentit (4)

Laihduttaminen ei onnistu kaloreita laskemalla, koska kaloriyksikkö kuuluu pannuhuoneeseen. Se on näppärä yksikkö vertailtaessa puun polton onnistumista. Oman kalorinkulutuksen tarkka laskeminen on käytännössä mahdotonta. Siihen tarvitaan laboratorio-olosuhteet ja tarkat mittalaitteet. Niitä löytyy vain esim. liikuntatieteen tutkimuslaitoksista. Silti monet laskevat edelleen vielä kaloreita, odottaen sen tuovan järjestyksen ja hallinnan omaan kehonkoostumukseensa. Kuitenkin tiedetään, että kalorit eivät ole tasa-arvoisia vaikutuksiltaan esimerkiksi insuliinin tuotantoon. Jos otat kalorisi hiilihydraateista, sen vaikutus on erilainen kuin rasvoista tai proteiineista.

http://hidastaelamaa.fi/2014/08/mita-myytteja-sina-elat-todeksi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarkennus ilmoitettuihin klalorimääriin:

522 kaloria vastaa itse asiassa suunnilleen yhden haukotuksen kuluttamaa energiamäärää, tai energiamäärää jonka saa nähdessää pullan.

Yksiköllisesti voidaan puhua kaloreista, mutta tarkkoja määriä kerrottaessa on käytettävä termiä kilokalori, koska tuhatkertainen desimaalivirhe ei ole ainoastaan väärin, vaan suorastaan osoitus törkeästä epäammattimaisuudesta.

  • ylös 17
  • alas 10

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat