Vertailussa Etelä-Viron parhaat kylpylät

Painaako stressi, kiusaako kylmyys? Lähde kylpylälomalle Viroon! Listasimme parhaimmat paikat moneen makuun.Lue koko juttu

Vertailussa Etelä-Viron parhaat kylpylät

Kommentit (1)

Laulasmaan SPA-hotelli on palvelultaan ja huoneiden siisteydeltä ala-arvoinen paikka. Varasimme huoneen ja saavuimma hotellille iltapäivällä. Kun saavuimme kohteeseen meille ilmoitettiin että saamme huoneen 20 minuutin kuluttua. 

 

Ei ollut huone valmis ja respassa kerrottiin sen valmistuvan nyt 15 minuutin kuluttua. No ei valmistunut. Ei seuraavankaan 15 minuutin aikana, vaan nyt ilmoitettiin ettei tiedä.

 

Koko aikana ei minkäänlaista pahoittelua tai hyvitystä esimerkiksi menkää ravintolaan kahville tai muuta normaalia asiakaspalveluun kuuluvaa.

 

Kun avainta tultiin tuomaan lähes kahden tunnon aulassa odottelun jälkeen ei vieläkään pahoiteltu odotusta tai muuta. Sanottiin vain että tässä avain, huone kolmannessa kerroksessa, voitte käyttää hissiä. Ei myöskään esitelty hotellia, kylpylää tai palveluja, joista ei juurikaan löytynyt tietoa myöskään minimaalisen pienestä huoneesta kun sinne pääsimme.

 

Kaiken lisäksi huone oli likainen ja todella pieni. Kylpyhuoneessa hometta saumoissa, silikonissa aukkoja ja suihkukaappi ruskeassa liassa. Tänne ei tehnyt mieli jäädä.

 

Kaiken lisäksi odotuksemme aikana sai huoneen avaimen yli 20 myöhemmin tullutta asiakasta. Kohteessa ei osata hoitaa asiakkaita saapumisjärjestyksessä eikä muutoinkaan.

 

Tätä hotellia tai kylpylää ei voi suositella kenellekään. Ei edes yhdeksi yöksi. Miekin otimme laukkumme, kannoimme ne autoon ja ajoimme Tallinnaan jossa sentään saa palvelua ja on puhdasta.

 

Nimim. Huonointa palvelua Euroopassa

  • ylös 13
  • alas 30
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat