5 keinoa flunssaa vastaan

Ristikukkaisten kasvisten — kuten kaalien ja parsakaalin — sisältämät yhdisteet näyttävät stimuloivan voimakkaasti immuunijärjestelmää. Ne lisäävät myös veren valkosoluja, jotka auttavat elimistöä torjumaan tartuntatauteja. Ristikukkaiset kasvikset vaikuttavat suoliston ja ihon pinnalla partioivien valkosolujen toimintaan. Nämä solut ovat kehomme eräänlaisia portinvartijoita, jotka koettavat torjua mikrobit jo etuovella. Onnistuakseen tehtävässään portinvartijasolut vaativat tietyn pintaproteiinin, jota saadaan juuri ristikukkaisista kasviksista monivaiheisen kemiallisen reaktion kautta.

Siitä, joka keksii miten nitistää flunssavirukset, tulee miljonääri. Täsmälääkettä odotellessa voimme vain tukea kehon omia puolustusvoimia.Lue koko juttu

5 keinoa flunssaa vastaan

Kommentit (4)

Syön Iron -C :tä eikä minulla ole ollut pariin vuoteen yhtään flunssaa, vaikka työpaikalla on paljonkin. Toinen hyvä tapa on pestä aina kädet saippualla, kun tulee kotiin, tai alkaa syödä.

  • ylös 10
  • alas 12

En käytä koskaan mitään saippuaa ja vältän muutenkin käsien pesemistä, koska ne kuivuvat.

 

Kaikenlaisia viruksia ja bakteereja on joka paikassa ja varsinkin hengitysilmassa. Ihan turhaan kuluttaa vettä ja saippuaa.

 

D-vitamiinia tarvitaan, jotta elimistö tuottaisi mikrobeja tuhoavia peptidejä. Nämä peptidit tuhoavat elimistöön tunkeutuneita taudinaiheuttajia, sieniä, bakteereita ja viruksia. Niitä syntyy valkosoluissa ja hengitysteiden pinnalla, ja ne muodostavat limakalvoille suojamuurin esimerkiksi influenssaviruksia vastaan.

 

1.8.2012 Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 100 µg:aan. Vauvojen rajana EFSA pitää nyt 25 µg ja 1–10-vuotiaiden 50 µg päivässä. Lausunnossa mainitaan, että edes 250 µg päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia. 
http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2813.htm

  • ylös 10
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä vastustuskyky sijaitsee suolistossa ja jos suolisto ei ole kunnossa, niin ei myöskään ole olo sen mukainen.

Hoidetaan kehoamme sisältäpäin ja kiinnitetään huomiota ravintoon, mitä syömme. Mitä luonnollisempi sen parempi!

Keho tunnistaa aina sen luonnollisen ravinnon, niin vitamiineissä, kuin ravintolisissä.

Mikään synteettisesti valmistettu ainesosa ei kehoomme kuulu, joten ei ole ihme, jos kehomme ei sitä myöskään tunnista.

Siihen kannattaa aina kiinnittää huomiota, että mitä ravintoa me syömme ja kuinka kehomme sen ottaa vastaan!

www.myaloevera.fi/anunaloeshop

  • ylös 16
  • alas 17

Vähän turhan fiinejä troppeja teillä!pese kätesi aina ulkoa tultuasi! Vältä ebolaa sairastavia tai muuten sairaita ystäviäsi/kavereita tai heidän lapsiaan !   Juo mustikkamehua ja juo hunajateetä  ! 

  • ylös 14
  • alas 15

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat