Vierailija

Raskausajan D-vitamiini vaikuttaa lapsen kehitykseen aina 20-vuotiaaksi asti

Suomessa harmitellaan, että meillä on paljon erilaisista oppimis-, mielenterveys-, syömis- ja käytöshäiriöistä ja autismista kärsiviä lapsia ja nuoria. Yksi syy näyttää olevan se, että heidän äitinsä eivät ole saaneet raskauden aikana riittävästi D-vitamiinia.  Australiasta on julkaistu uutta tärkeää tietoa äidin D-vitamiinipitoisuuden vaikutuksesta lasten kehitykseen (Pediatrics 2015).

D-vitamiinin tärkeä merkitys aivoille on ollut tiedossa jo kohta 30 vuotta. Aikaisemmista tutkimuksista tiedetään muun muassa, että raskausajan D-vitamiinin puute haittaa lasten kielellistä kehitystä yli 10 vuoden ikään asti.

jatkuu:
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2723

 

 

  • ylös 12
  • alas 20

Kommentit (2)

Luonnollinen D3-vitamiini

Mistä löytyisi D3-vitamiinivalmiste, jossa D3 ei ole synteettisessä muodossa. Jostakin syystä synteettinen vitamiini ei auta minua. Se on kivuliaadsti kokeilötu ja todettiu. Bioteekki on vaihtanut Super D3 kapselinsa koostumusta ja käsittääkseni uudessa versiossa mainittu "kolekalsiferoli" on synteettinen D3 muoto, eikä nykyinen koostumus siis sovi enää minulle. Viikon mittainen testi on sitä jonkin verran myös käytännössä osoittanut.

En kaipaa epäasiallisia kommentteja tai muuta v****ilua. Jos on muita hyviä ideoita, niin luen mielelläni. Syön kalaa, liikun ja oleilen auringossa, mutta joku elimistössä mättää niin, että tarvitsen mm. runsaasti D-vitamiinia, elämiseen. Veri ja maksa-arvot on mitattu ja kohdillaan mun epätavallisilla annoksilla, mutta synteettinen aine ei toimi elimistössä samoin kuin luonnollinen.

Etsin siis D3 valmistetta tai muuta lisää, jossa vitamiini olisi luonnollisessa muodossa.

Kiitos, jos viitsit auttaa.

  • ylös 10
  • alas 13

Kalanmaksaöljy on ainoa, jossa on kalan maksasta eritettyä D3-vitamiinia.

 

Kolekalsiferoli (D3-vitamiini) valmistetaan kerityn lampaan villarasvaa lanoliinia UVB-säteilyttämällä, kalan maksasta eristämällä tai uuttomenetelmällä jäkälä-lajikkeesta. Näin saadaan luonnollista D3-vitamiinia, samalla mekanismilla kuin ihossakin syntyy auringon UVB-säteilyn tuloksena.

 

Käyhän luontaistuotekaupassa, niin sieltä saat hyvän tuotteen.

 

http://www.terveydentukipilarit.fi/verkkokauppa/tuote/vitamiinit/tuote/5005-d3-vitamiinikalanmaksaoljysta/#

 

http://www.terveydentukipilarit.fi/verkkokauppa/tuote/vitamiinit/tuote/2004-bioteekinsuper-d/#

 

Kalliimmaksi tulee, mutta mitä sitä ei terveydestään maksaisi.

  • ylös 10
  • alas 9
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat