10 faktaa raakaravinnosta

klo 7:00 | 19.1.2015
Raakaravintoruokavaliota noudattavat kuumentavat ateriat korkeintaan 45 asteeseen. Pääosa ruoasta on vihanneksia, hedelmiä, marjoja, siemeniä ja täysjyväviljaa. Lue raakaravinnon plussat ja miinukset.Lue koko juttu
https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=V2S1VPHjMoir8wer_IHYBQ&gws_rd=ssl#safe=active&q=b12+ruiskeet+saatavuus
Kun ruokaa ei kypsennetä, sen energiasisältö jää vähäiseksi.
No sehän se idea on..
Kypsennettässä ruasta poistuu paljon hyviä vitamiineja. Ja muutenki nykyruoka on jo niin olematonta kaikki viljeliät laittaa vitamiineja peltoon kun sitä ei enään oo. Ja kun on vain kolmea niin viljeltävät tuotteet tuppaa oleen heikoilla joten laitetaan vähän myrkkyä ettei tuholaiset vie satoa. Ja tätä te viisaat sanotte ruoaksi joka kelpaa lapselle. Ei semmonen raakaravinto kun lapsi ei jaksa syödä hahahha paska juttu mut tulipahan luettua 6osaa..
Hölynpölyä!
Puhdas ja yksioikoinen raakaravinto on todettu monessakin tutkimuksessa vaaralliseksi, lakto-ovo-vegetaarisuus, vegetarismi, vegaanius ja raakaruokalu/kivikauden ruokavalio ovat melko erilaisia ja tässä niitä ei juuri ole eroteltu.