Kommentit (6)

Minulla tehosi aivan täydellisesti SyylEnd. Sitä ennen kokeilin moneen kertaan jäädytyshoitoa ihotautilääkärillä (kallista, tuskallista ja tehotonta) ja kaiken maailman kotikonsteja, joista ei ollut mitään hyötyä.

  • ylös 22
  • alas 17

Ihan samaa mieltä!

Vuosia kokeilein jäädytyksiä yms mutta vasta Hansaplast laastari auttoi ohjeen mukaan laitettuna (n 3 pv 8x8 mm kokoinen pala syylän päällä).

Sama uudelleen  kun aiempi on pehmennyt ja vakiintunut. Pehmennyt kudos hiotaan pois hiekkapaperilla! Toimii!

  • ylös 9
  • alas 20
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla oli viime kesään asti ihan hirveät määrät syyliä. Kädessä löytyi 2 ja yhdestä samasta jalasta yhteensä noin 20, joista monet olivat rykelminä joita oli useita. Ne eivät juuri kipuilleet mutta eivät näyttäneet viehättäviltä mielestäni ja pistivät kyllä silmään. Olin yrittänyt hävitellä niitä eri konstein noin vuoden välein aina kun jaksoin. Yritin muun muassa jollain erittäin aggressiiviseksi mainostetulla geelillä joka oli tarkoitettu visvasyylien hoitoon (lääkärin neuvosta) sekä remasan-tabletteja varmaan puoli vuotta. Välillä myös hioin raspilla ja rapsuttelin veitsellä.

Loppujen lopuksi päätin jälleen kerran ryhtyä taistoon viime kesän alussa. Marssin apteekkiin ja farmaseutti ehdotti Verruxinia ja raspilla, veitsellä tai saksilla kiusaamista. Epäillen päätin kuitenkin yrittää. Melkeinpä joka ilta uitin jalat, veistelin pois niin paljon kuin uskalsin ja pistin päälle verruxinia. Varmaan yli kuukausi tätä jatkui, mutta lopulta syylät alkoivat luovuttaa. Oli aika voittajafiilis kun olin kärsinyt niistä monen monta vuotta - työtähän se kuitenkin vaati ja sitkeätä ja säännöllistä sellaista. Joka kerta uskalsin veistää enemmän ja se olikin tarpeen. Nyt ei ole syylän syylää eikä minkäänlaisia arpia ole jäänyt. Ihan huippua! Toivottavasti eivät tule enää takaisin. :)

  • ylös 29
  • alas 18

itellä auttoin niinkin yksinkertainen asia syylään kuin putkistoteippi eli jesari tai millä nimellä sitä sanottekaan.. sitä vaan syylän päälle niin ei happi kule siihen ja kas kummaa syylä muutaman päivän päästä lähtee:D

  • ylös 12
  • alas 22
Syylä 10v

Minulla oli 10vuotta syylä peukalossa. Ei vaivannut aina, mutta aina silloin tällöin vihotteli. Oli myös paha tapa nyppiä syylä, monesti luulin sen irronneen mutta siinä se vuodet nökötti ja lopulta siinä olikin jo neljä syylä vierekkäin. Koko oli noin 1x1cm eli melkoinen. Kaikkea vuosien saatossa kokeilin, jesari, erilaiset nesteet, jäähdytystä useasti, mutta mikään ei auttanut. Ystävä laittoi minulle linkin että pitää vihreä tee pussia syylän päällä 15min ja vaihtaa uuden pussin ja taas 15min(eli keittää itselle teen ja jämä pussin laittaa syylän päälle). Minulta löytyi vain yksi pussi vihreää teetä ja päätin sillä kokeilla (aluksi siis nypein syylän pinnan rikki). Olisiko mennyt 1kk mun yht äkkiä huomasin ettei syyllistä ollut jäljellä kuin ihan käpikkuinen osa ja sekin siitä hetkessä itsekseen hävisi. Syylät siis ns. Kuivui kasaan. Nyt välillä hämillään kun ei ole enää mitään nypittävää 😂 eli suosittelen kokeilemaan vihreä tee pussia, minulla ainakin toimi.

  • ylös 10
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat