Rautaa kroppaan, nyt

Vetämättömyyteen syy voi olla rautavaraston hupeneminen. Jos rautapitoisen ruoan tankkaaminen ei auta, ota avuksi rautatabletit.Lue koko juttu

Rautaa kroppaan, nyt

Kommentit (3)

Minulla oli hemoglobiini 136 mutta rautavarastot liki tyhjät ja jouduin rautakuurille. Hemoglobiini ei siis todellakaan kerro koko totuutta!

  • ylös 49
  • alas 38
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Anemian kokenut ja hoitoon pet...

Raudan puuetta on yleisesti ja se on huomattavan alidiagnosoitu ja hoidettu.
Häpeä lääkäreille, jotka eivät tiedä edes mahdollisia kaikkia puutosoireita kuten iho-, mieliala ongelmia ja univaikeuksia väsymyksen ja huonon kunnon lisäksi.
Raudassa pitää kaikki tasot olla kunnossa kuten hemoglobiini, varastorauta ja transrauta. Useimmiten lääkärit eivät ymmärrä mittauttaa näitä kaikkia tai eivät osaa sitten lukea tuloksia ja selittää potilaalle tarkasti lukujen taustoja.
Rauta-asiat kuuluvat ravitsemuslääketieteen puolelle, johon lääkärit ievät saa koulutusta, niitä ei kiinnosta perehtyä itse eivätkä tietoiset potilaat voi mitenkään luottaa lääkärien rauta-asioiden osaamiseen.
Valitettavasti ei - tietoiset ja ja matalamman koulutuksen potilaat ovat kokonaan lääkäreiden rauta - osaamattomuuden ja tunaroinnin kohteena ja kärsivät sen terveydessään.

  • ylös 16
  • alas 17

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat